Bazı Android Telefonlarda 'Google Çalışmayı Durdurdu' Sorunu Yaşanıyor: İşte Çözümü

76
22
8
3
1
Android işletim sistemine sahip telefon kullanan bazı tüketiciler, "Google sürekli olarak duruyor" hatası görmeye başladılar. Google'dan konuyla ilgili bir açıklama gelmezken, kullanıcılar kendi çözümlerini üretmeye başladılar.

Bazı Android telefon kullanıcıları, bu sabah itibarıyla ilginç bir sorun yaşamaya başladıklarını bildiriyorlar. Kullanıcılardan gelen bildirimlere göre telefonlar, garip bir "Google sürekli olarak duruyor" hatası ile karşılaşıyorlar. Neden böyle bir şey yaşandığı bilinmezken kullanıcılar, kendi çözümlerini de üretmiş durumdalar.

Bazı kullanıcıların yaptığı bildirimlere göre sorun, akıllı telefonlardaki güncellemelerden kaynaklanıyor. Hatta bazı kullanıcılar, telefonlarındaki tüm güncellemeleri yaparak sorunun üstesinden geldiklerini söylüyorlar. Ancak bu konuda netleşmiş bir şey yok zira Google'dan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Peki bazı akıllı telefonlar, neden Google sürekli olarak duruyor hatası vermeye başladı?

Sorun güncellemeden ziyade, "Google" isimli uygulamadan kaynaklanıyor gibi görünüyor

Google sürekli olarak duruyor hatası

Kesin olmamakla birlikte, yaşanan sorunun nedeni Google'ın Play Store'da yayınladığı ve pek çok akıllı telefona önceden yüklenmiş olarak gelen "Google" isimli uygulamadan kaynaklanıyormuş gibi görünüyor. Zira bu uygulamayı kaldıran ya da durdurmaya zorlayan kullanıcılar, yaşadıkları sorundan kurtuluyorlar. 

Kullanıcılardan gelen bazı paylaşımlar şöyle

Google

Google çalışmayı durdurdu

Twitter

Google sürekli olarak duruyor hatası nasıl çözülür?

  • Ayarlar bölümüne girin.
  • Uygulama listesine ulaşın.
  • "Google" uygulamasını bulun.
  • Önbellek ve veriler silin.
  • "Durdurmaya zorla" seçeneğine tıklayın.

Bu işlemler, sorunu çözmenizi sağlayacaktır. Ancak yine de Google sürekli olarak duruyor hatası almaya devam ederseniz, Google uygulamasını tamamen kaldırabilirsiniz. Öte yandan, diğer Google uygulamaları için de bu işlemleri yapmak, sorundan kurtulmanızı sağlayabilir.

76
22
8
3
1
Emoji İle Tepki Ver
76
22
8
3
1