Apple, iOS 12.4 İle Birlikte Apple Card'ı da Piyasaya Sürecek

7
6
5
1
1
Apple bildiğiniz üzere kredi kartı işine girmeye hazırlanıyor. Hatırlayacak olursak şirket, bu yönde kendi çalışanlarını kapsayan testler gerçekleştirmeye başlamıştı. Bugün bazı işletim sistemlerinin geliştirici betalarını sunan Apple’ın, bu betaların public sürümünde Apple Card desteği olacağı söyleniyor.

Apple Card bu yaz piyasaya sunulacak. Apple’ın yeni kredi kartının iOS 12.4 ile uyumlu olacağı bekleniyorken Apple, kredi kartının piyasaya tam olarak ne zaman çıkacağıyla ilgili net bir açıklama yapmadı. Bunun yanında şirket iOS 12.4’ün Apple Card desteği olmayan geliştirici beta sürümlerini birkaç haftadır piyasaya sürmekte.

Apple, betanın altıncı sürümü geliştiricilere ulaştırıldıktan bir hafta sonra -yani bugün- betanın yedinci sürümünü de geliştiricilere sunuyor. Apple Card’ın bu hafta piyasaya sürüleceğini söyleyen kaynaklar da var; ancak henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

apple card

Bugün aynı zamanda watchOS 5.3’ün altıncı betası da piyasaya sürüldü. Akıllı saatlerde kullanılan bu yazılım eskiden bulunan Walkie-Talkie özelliğini işletim sistemine geri getirebilir ve betadan çıktığı zaman Apple Card desteği içerebilir. Bu arada Apple, macOS Mojave 10.14.6 betasının 5. sürümünü de dün piyasaya sürmüştü.

Apple aynı zamanda bu sonbaharın sonunda iPhone’lara gelecek iOS 13 yazılım güncellemesinin geliştirici ve genel beta sürümlerini de piyasaya sürüyor. Teknoloji devinin iOS’un ana sürümlerini Eylül ayında yayınlama alışkanlığı göz önünde bulundurulursa, Apple Card’ın Temmuz veya Ağustos aylarında piyasaya sürüleceğini düşünmek pek yanlış olmaz.

Yapılan haberlere göre Apple, geçtiğimiz ay şirketin perakende çalışanlarını da içeren yeni bir Apple Card testi başlattı. Apple’ın muhtemelen Apple Card desteği sunacak bir watchOS 5.3 beta sürümünün de üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/07/16/ios-12-4-beta-7-2/
7
6
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
7
6
5
1
1