Apple, iPhone 12 Ailesini 15 Eylül’de Tanıtacağını Açıkladı

96
9
7
6
3
Apple, yeni iPhone 12 serisini ve diğer ürünlerini tanıtacağı etkinliğin tarihini bugün yaptığı paylaşımla açıkladı. Etkinlik, 15 Eylül TSİ 20:00'da başlayacak.

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz dakikalarda yaklaşmakta olan büyük etkinliği için Twitter'da mavi renkli bir konu etiketi oluşturmuştu. "#AppleEvent" şeklinde oluşturulan etiket, tüm teknoloji dünyasının gözlerini Apple'ın üstüne çevirmeyi başarmıştı. Şirket, şimdi de o beklenen duyuruyu yaptı ve büyük etkinliği tarihini açıkladı.

Apple'ın yeni teknolojik ürünlerini ilk kez göreceğimiz Apple Event, 15 Eylül günü Apple Park'ta düzenlenecek. Etkinlik, Apple Park'tan canlı olarak yayınlanacak. ABD'de sabah saat 10:00'da başlayacak etkinlik, Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak. Bizler de elbette etkinlik boyunca sizleri canlı olarak bilgilendireceğiz.

Etkinlikte bizi neler bekliyor?

apple

Apple, büyük etkinliğinde bugüne kadar ortaya atılan iddialar ve ortaya çıkan bilgiler doğruysa 4 farklı iPhone modeli tanıtacak. Yeni iPhone 12 serisinde yer alacak bu modeller, 5,4 inçlik iPhone 12, 6,1 inçlik iPhone 12 Max, 6,1 inçlik iPhone 12 Pro ve 6,7 inçlik iPhone 12 Pro Max olacak. iPhone'ları birbirinden ayıran şey yalnızca ekran boyutları değil; ayrıca barındırdıkları kamera teknolojisi olacak.

apple

Şirketin 5,4 inçlik iPhone 12 modeli ve 6,1 inçlik iPhone 12 modeli, iki lense sahip kamera kurulumuyla gelecek. Öte yandan iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max, üç lense sahip kamera kurulumuna ev sahipliği yapacak. Bu iki model aynı zamanda yepyeni LiDAR Scanner'ı da taşıyacak.

Apple'ın yeni iPhone 12 serisi, iddialara göre tüm modellerinde mmWave ve sub-6GHz 5G desteği sunacak. Her cihaz OLED panelli ekranla gelecek. Yeni telefonların tasarım konusunda iPhone 4, iPhone 5 ve son iPad Pro'ya benzer şekilde düz kenarlara sahip olması bekleniyor.

apple watch

iPhone 12 serisinin yanı sıra Apple, yeni akıllı saati Apple Watch Series 6'yı da tanıtacak. Yeni akıllı saat hakkında bugüne kadar duyduklarımıza göre saat, kandaki oksijen seviyesini ölçebilecek. Bununla birlikte sağlık durumu konusunda Apple, yeni akıllı saatinde pek çok geliştirmeyle gelecek.

Etkinlik yalnızca bunlarla da sınırlı kalmayacak. Apple'ın tanıtabileceği bazı sürpriz ürünler olabileceği gibi şirket, yeni iOS 14, iPadOS 14, macOS 11 Big Sur, watchOS 7 ve tvOS 14 işletim sistemlerinin detaylarını paylaşacak. Webtekno olarak her zamanki gibi etkinlik boyunca tanıtılan her ürünü detaylı bir şekilde sizlerle paylaşacağız. 15 Eylül'de görüşmek üzere.

Kaynak : https://mspoweruser.com/confirmed-apple-will-announce-iphone-12-on-september-15th/
96
9
7
6
3
Emoji İle Tepki Ver
96
9
7
6
3