Apple, Yaklaşan Etkinliğine Özel Twitter'da Mavi Renkli Konu Etiketi Oluşturdu

20
7
7
1
0
Apple, yaklaşmakta olan bir etkinliği için Twitter'da bir konu etiketi oluşturdu. Mavi renkli ve Apple logolu bu etikette "Apple Event" yazısından başka bir detay bulunmuyor. Hashflag Browser'da yer alan bilgilerse, Apple'ın söz konusu etkinliğinin eylül ayı içerisinde gerçekleşebileceğini düşündürüyor.

Bir süredir düzenleyeceği lansman etkinliğiyle teknoloji tutkunlarının yakından takip ettikleri Apple cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Şirket, Twitter'da kullanılabilecek yeni bir konu etiketi oluşturttu. Tamamen mavi renkli bu konu etiketi, "AppleEvent" ibaresinin yanındaki logoyu içeriyor. Konu etiketini daha da ilginç kılan şey, bu etiketin kullanılabileceği son tarih.

Bir süredir sizlerle paylaştığımız bazı haberlerimizde, Apple'ın yaklaşmakta olan etkinliğiyle ilgili iddialardan bahsediyoruz. Bu iddialar arasında, Apple'ın bugün bir etkinlik düzenleyeceği de vardı. Jon Prosser isimli ünlü YouTuber tarafından yapılan açıklamalar, Bloomberg'den Mark Gurman tarafından nispeten yalanlanmış, Apple'ın olsa olsa duyurunun duyurusunu yapabileceğini söylemişti. Görünüşe göre Gurman, iddialarında haklı çıktı.

Apple'ın Twitter'da kullanılabilir olan konu etiketi işte böyle görünüyor

Apple

Sosyal medya platformlarındaki sızıntılarıyla tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaran Jane Manchun Wong tarafından oluşturulan Hashflag Browser'a bugün eklenen konu etiketi, dileyen Twitter kullanıcıları tarafından da denenebiliyor. Yalnız Hashflag Browser'da en çok dikkat çeken şey, bu konu etiketinin kullanımdan çıkacağı tarih. Henüz hiçbir şey netleşmiş değil ancak görünüşe göre Apple, lansman etkinliğini eylül ayı içerisinde gerçekleştirecek.

Hashflag Browser'a göre bu konu etiketinin kullanılabileceği son tarih: 28 Eylül Pazartesi

Apple

Bu arada, Apple tarafından oluşturulan konu etiketinin mavi renkli tasarlanmış olması dikkatinizi çekiyor olabilir. Bu noktada da kesin bir şey söylemek mümkün değil ancak iPhone 12 serisinde mavi renkli bir varyantın bulunacağı iddia edilmişti. İşte bu mavi renk, o iPhone 12 için tercih edilmiş olabilir. Ancak bunu, etkinlikten önce doğrulamak pek de mümkün değil.

Son olarak, Twitter'ın çeşitli pazarlama stratejileri için konu etiketleri yanına emoji kullanma hakkı tanıdığını da belirtelim. Genelde çok büyük etkinlikler için oluşturulan emojili konu etiketlerinin, milyonlarca dolara mal olduğu biliniyor. Ancak Apple'ın mavi renkli konu etiketi için ne seviyede ödeme yaptığı da bilinmeyen detaylar arasında yer alıyor. 

Kaynak : https://www.macrumors.com/2020/09/08/apple-event-hashtag-september-28/
20
7
7
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
7
7
1
0