Apple, Kendi ‘Kredi Kartını’ Tanıttı: İşte Tüm Detaylar

124
13
13
8
3
Silikon Vadisi devi Apple, ödeme işlemlerinde kullanılabilecek olan Apple Card'ı duyurdu.

Apple'ın bugün düzenlediği "Gösteri Zamanı" etkinliğinde Apple News Plus haber ve dergi uygulamasının yanı sıra, kullanıcıların hâlihazırda kullanıyor olduğu sıradan ödeme yöntemlerine alternatif olacak Apple'ın kendi kredi kartı Apple Card duyuruldu.

Oldukça şık bir tasarıma sahip olan Apple Card, üzerinde; hiçbir kart numarası, CVC numarası (online ödemeler için şifre) ve son kullanım tarihi bulundurmamasıyla ve bu bağlamda kişisel verilerin gizliliğine verdiği önemle öne çıkıyor.

Apple Card'a sahip olmak için Apple kullanıcılarının Apple Wallet uygulamasından yeni sistem için kayıt olması ve dijital bir kart numarası alması, kullanıcıların Apple Pay'in geçerli olduğu her yerde kartlarını kullanmaları için yeterli olacaktır. Kullanıcılar; hesap hareketlerini, kalan bakiyelerini ve faturalarının ne zaman işleneceği bilgisine yine aynı uygulama içerisinden ulaşabiliyor olacaklar.

Her alışveriş yaptığınızda harcadığınız tutarın %2'si hesabınıza geri aktarılacak olurken, bir Apple ürünü satın aldığınızda toplam fiyatın %3'ü hesabınıza geri aktarılacak. Kullanıcılarına güzel bir uygulama sunan Apple, bu yeni sistemine "Daily Cash" ismini verdi. Sistemin ülkemize ne zaman geleceği, henüz net olarak bilinmiyor.

Apple'ın etkinliğinde tanıtılan diğer dijital ürünleri için aşağıdaki haberlere göz atabilirsiniz:

124
13
13
8
3
Emoji İle Tepki Ver
124
13
13
8
3