Apple, Konferansa Özel İki Animoji Videosu Yayınladı

18
7
3
0
0
Apple, Konferansa Özel İki Animoji Videosu Yayınladı
Apple, şu anda devam etmekte olan konferansı WWDC 2018 öncesi iki tane animoji videosu yayınladı. Youtube'a yüklenen bu videolardan biri 4 milyondan fazla izlenme sayısına ulaştı.

Bu sabah Apple, WWDC 2018 başlamadan önce YouTube'da çeşitli videolar yayınladı. Konferans, genellikle geliştiricileri hedefleyen içerikleri barındırmakta, ancak zaman zaman tüketiciler için yeni ürünler ve bilgiler içerebiliyor. Apple'ın yayınladığı bu videoların amacı da kullanıcıları heyecanlandırmak için paylaşılmış olabilir.

Apple, Koreli Hyukoh grubunun yorumladığı Taxi Driver şarkısı ve Migos grubunun yorumladığı Amigos şarkısıyla keyifli videolar paylaştı. Amerikan Hip-Hop üçlüsü Migos ile hazırlanan video 4 milyondan fazla izlenme sayısına ulaştı.

Yeni iPhone X'ların bu etkinlikte açıklanması beklenmezken bu videolar ile daha önceden çıkartılmış olan iPhone X'a, gelecek olan bazı yeniliklerin tanıtılması bekleniyor. Animoji konusunda da geliştirmelerin olacağı aşikar olan konferansta, önümüze hangi yeniliklerin sunulacağını öğrenmeye devam ediyoruz.

Kaynak : https://www.slashgear.com/apple-reveals-its-hand-early-with-a-funny-video-04532791/
18
7
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
7
3
0
0