Arrow'un Sekizinci ve Final Sezonunun İlk Fragmanı Yayınlandı

12
2
2
2
1
Arrow'un Sekizinci ve Final Sezonunun İlk Fragmanı Yayınlandı
CW'nun DC çizgi romanlarından uyarlama dizisi Arrow, aslında final niteliğindeki yedinci sezonuna rağmen, on bölüm daha yoluna devam etme kararı aldı. Dizinin sekizinci sezonu, bu senenin sonbahar aylarında seyircisiyle buluşacak.

CW’nun şımarık, milyarder, playboy karakteri Oliver Queen’in Arrow oluşunun hikayesinin ve maceralarının anlatıldığı DC dizisi Arrow’un sekizinci sezonuna dair ilk fragman yayınlandı. Dizinin yeni ve son sezonunun ilk fragmanı San Diego Comic-Con’da yayınlandı.

Aslında bakılacak olursa dizinin yedinci sezonunun finali, diziyi tamamen bitiren bir finaldi ancak görünen o ki CW’nun patronları, dizinin anlatacak birkaç hikayesi daha olduğuna inanıyor. Ayrıca Stephen Amell tarafından canlandırılan Oliver Queen karakterinin de sekizinci sezonda neler yapacağına dair çok fazla bilgi bulunmuyor. Sekizinci sezonunu fragmanı daha çok dizinin eski sezonlarından görüntüleri içeriyor.

Dizinin yeni sezonuna dair görülebilen ve dikkat çeken şeyler arasında Katie Cassidy’nin yeni Black Canary kostümü bulunuyor. Şüphesiz ki dizinin comic-con’daki panelinden daha fazla detay ortaya çıkacaktır ancak dizinin yeni sezonundan bilgiler şimdilik bu kadar. Dizinin 10 bölümlük yeni ve son sezonu bu güz aylarında seyircisiyle buluşacak.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/our-first-brief-glimpse-at-arrow-s-dramatic-final-seaso-1836363096
12
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
12
2
2
2
1