Aston Martin DBS GT Zagato, Tüm İhtişamıyla Nurburgring'te Görüntülendi

10
4
2
1
0
Yalnızca 19 adet üretilecek Aston Martin DBS GT Zagato, dünyaca ünlü yarış pisti Nurburgring'te kameralara poz verdi. 760 beygirlik canavar, mavi rengiyle ve tasarımıyla yine gözleri üstüne çekmeyi başardı.

Büyüleyici tasarımlarıyla neredeyse her modeliyle gözleri üstüne çeken Aston Martin, DBS Superleggera modeliyle GT klasmanında piyasanın zirvelerinde yer almayı sürdürüyor. Araç, hem kolay bir şekilde yüksek hızlara çıkabiliyor hem de uzun seyahatlerde rahat bir yolculuk sunuyor. Ancak Aston Martin'in Superleggera modelini sallayacak tek model yine Aston Martin'den gelecek gibi duruyor.

Geçtiğimiz yıl Aston Martin, yine tasarımıyla herkesin beğenisini toplayan DBS GT Zagato'yu tanıtmıştı. Aston Martin DBS GT Zagato, yalnızca 19 adet üretilecekti. Ayrıca araç, yalnızca pistte kullanılabilen DB4 GT Zagato Continuation ile birlikte satın alınabilecekti. İki model, Zagato'nun 100. yılını kutlamak için oluşturulan 8 milyon dolar değerindeki DBZ Centenary Collection'u meydana getiriyordu.

Aston Martin'in en güçlü modeli Nurburgring'te:

Tabii bu kadar az üretilen bir modeli yollarda görmek de bir hayli zor olacaktı. Ancak Nurburgring'te bulunan bazı otomobil meraklıları, Aston Martin DBS GT Zagato'yu pistte görüntülemeyi başardı. Daha önce kırmızı renkle karşımıza çıkan DBS GT Zagato, bu kez mavi rengiyle kameralara kendini gösterdi.

aston martin

Videoda muhteşem motor sesi, Aston Martin DBS GT Zagato'nun 5.2 litrelik twin-turbo V12 motorundan gelmekte. Bu motor, araca toplamda 760 beygir gücü sağlıyor. Bu da Aston Martin DBS GT Zagato'nun Aston Martin'in şu ana kadar çıkardığı en güçlü yol otomobili olmasını sağlıyor.

Aston Martin DBS GT Zagato, henüz müşterileriyle buluşmaya hazır bir model değil. Yani Aston Martin bu araç üstünde tüm ayarlamalarını yapmayı bitirmedi. Aracın ne zaman müşterilerle buluşacağına gelirsek daha önce yapılan açıklamaya göre teslimatlar, bu yılın dördüncü çeyreğinde yapılmaya başlanacak. Bu zamana kadar Aston Martin DBS GT Zagato da mutlaka yeniden karşımıza çıkacaktır.

Kaynak : https://carbuzz.com/news/rare-look-at-aston-martin-dbs-gt-zagato-on-the-move
10
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
4
2
1
0