Meksikalı YouTuber, İki Tane Acı Biber Yiyince Hastanelik Oldu

43
6
4
2
2
Meksikalı bir YouTuber, kız kardeşleriyle girdiği iddiayı kaybetti. Bunun sonucundayda oldukça acı olan Habanero biberinden iki tane yemek zorunda kaldı. YouTuber, biberi ağzına alır almaz öksürmeye ve boğulmaya başladı.

Bugüne kadar YouTube’da birçok ilginç video görmüştük. Bu ilginç videolara en büyük neden olarak izlenme sayısı ve tanınırlık kazanmayı gösterebiliriz. Videoları üretenler kendi canlarını hiçe sayarak riskli ve saçma şeyler deniyorlar. İşte bu videolara bir örnek de bir hafta önce Meksika’dan geldi.

Meksikalı YouTuber ve influencer Hugo Lara Arias, çiğneyebileceğinden fazla acı biberi ağzına alınca hastanelik oldu. Hugo’nun yemeye çalıştığı biber, Scoville ölçeğine (biberlerdeki acı seviyesini ölçen değerlendirme) göre 150.000 - 350.000 değerine sahip olan Habanero biberiydi. Hugo’nun bu biberi yemesine sebep olan şey ise oldukça basitti.

İddiayı kaybeden Hugo, biberi yemek zorunda kalmış:

acı biber yiyen youtuber

Hugo Lara, ‘Los Hermanos Lara (Lara Kardeşler)’ isimli kanalında adından da anlaşılacağı üzere yalnız video çekmiyor. Kendisi, kız kardeşiyle bir iddiaya girmiş. İddianın kaybedeni de inanılmaz acı olan Habanero biberinden aynı anda iki tane yemek zorundaymış.

Biberler Hugo’nın ağzına girdiği anda Hugo öksürmeye ve boğulmaya başlamış, yüzü de kırmızıya dönmüş. Hugo’nun yanındakiler gülmeye ve eğlenmeye devam etseler de durumun ciddiyetini sonradan kavrayabilmişler ve Hugo’ya yardım etmeye başlamışlar.

Durumun ciddiyetini sonunda idrak eden kardeşler ambulans çağırmışlar. Hastaneye giden Hugo’nun durumu şu anda iyi. Hugo’nun kardeşi Yazmin Lara, kardeşinin iyi olduğu hakkında açıklama yayınladı. Yazmin Lara’nın yayınladığı açıklama şu şekildeydi:

acı biber yiyen youtuber

Hugo Lara stabil durumda. Bunun bu kadar kontrolden çıkabileceğini düşünmüyorduk. Size kaydettiğimiz videoyu göstereceğiz böylece neler olduğunu görebilirsiniz.

Hugo’nun durumu her ne kadar iyi olsa da akıllardaki ‘Neden?’ sorusuna bir yanıt hâlâ bulunamıyor. Los Hermanos Lara Official kanalı şu anda 6.800 abone sayısına sahip. Ancak Hugo’nun biber yiyerek boğulduğu videonun izlenme sayısı, her bu tarz videoda olduğu gibi kanala kıyasla uçuk bir sayıya sahip: 477 bin. Hugo Lara'nın biber yiyerek boğulduğu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.ladbible.com/community/weird-mexican-youtuber-hospitalised-after-eating-two-chili-peppers-at-once-20191121
43
6
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
43
6
4
2
2