Bir Adam, İnternetini İzinsiz Kullanan Baba ve Oğlunu Öldürdü

51
13
8
8
7
Pakistan’da bir adam, internetini izinsiz kullandığını iddia ettiği baba ve oğlunu öldürdü. Baba ve oğlu öldüren komşu polisler tarafından yakalandılar. Korkunç olay, internet bağımlılığının geldiği son noktayı da göstermiş oldu.

İnternet yaygınlaştıkça, internetin konu olduğu birçok suç karşımıza geliyor. İnternetin suç aleti olduğu suçlar olduğu kadar internet nedeniyle işlenen suçlar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Tam da böyle bir olay, Pakistan'da yaşandı. Pakistan’da bir adam, internetini izinsiz kullandığını iddia ettiği komşularını öldürdü. 

Olay Pakistan’daki Karachi şehrinin Shah Latif kasabasında meydana geldi. Shah Latif sakinlerinden bir kişi, komşusu olan Haris ve babası Farooq’u WiFi şifresini ele geçirerek internetini izinsiz kullandıkları için öldürdü. 

İnterneti izinsiz kullandığı iddiası ile öldürülen Haris, Karachi Üniversitesi’nde öğrenci, babası Farooq ise çelik fabrikasında işçiydi. Baba ve oğlu, internetini kullandığı için öldüren Qasim isimli zanlı, cinayet sonrasında polis baskını ile gözaltına alındı ve daha sonra tutuklandı. Zanlı, polis sorgusunda suçunu itiraf etti. Qasim, polis sorgusunda internetini izinsiz kullandıkları için komşularını öldürdüğünü itiraf etti.

internet cinayeti pakistan

Öldürülen Haris’in abisi olan Adnan, olaydan öncede komşularının kendilerini WiFi şifresini çaldıkları iddiası ile tehdit ettiğini belirtti. Adnan, zanlının bu olaydan sonrada kardeşi ve babasını tehdit etmeye devam ettiğini söyledi. 

Pakistan’da büyük şehirlerde uygun fiyata internet bağlantısı edinilebildiği söyleniyor. Ancak buna rağmen ülkede buna benzer olayların olduğu da Mera Mirpur internet sitesi tarafından belirtiliyor. 

Kaynak : http://www.meramirpur.com/dad-and-son-killed-by-man-living-next-door-for-stealing-his-internet-wifi-password-in-pakistan/
51
13
8
8
7
Emoji İle Tepki Ver
51
13
8
8
7