Boynuz Kulağı Geçti mi? ZTE Axon Pro 5G, AnTuTu'da En Yüksek Skora Sahip Telefon Oldu

13
6
4
3
0
Benchmark platformları arasında en bilinenlerden olan AnTuTu, akıllı telefonların çeşitli kulvarlardaki performanslarına göre listelerini yayımladı.

AnTuTu tarafından cihazların farklı farklı özellikleri incelenerek benchmark skorları elde ediliyor. Elde edilen bu sonuçlara bakılarak ortaya çıkarılan genel performans listesindeki bir akıllı telefon ise görenleri oldukça şaşırttı. Sektörün gedikli firmalarının amiral gemilerinin bu listenin en üst sırasında yer alması beklenirken hiç ama hiç beklenmeyen bir markanın akıllı telefonunun 1'incilik koltuğuna oturduğu görüldü.

ZTE'nin Axon 10 Pro 5G akıllı telefonu AnTuTu Benchmark listesinde en yüksek puanın sahibi oldu. Qualcomm'un Snapdragon 855 yonga setine sahip diğer cihazları da geçip yüksek bir puan almasına ise Axon 10 Pro 5G'nin sahip olduğu yeni teknolojiyi kullanan dahili depolama biriminin hız performansı neden oldu.

Samsung tarafından Galaxy S10+ için özel olarak (Ne var ki Samsung, Galaxy S10+ akıllı telefonunda yine de ext4'ü kullandı.) geliştirilen F2FS teknolojisini kullanan ZTE Axon 10 Pro 5G, bu sayede listede en başarılı akıllı telefon olarak yer aldı.

'Google'ın Pixel 3 akıllı telefonu da F2FS teknolojsini kullanıyor, o neden bu listede yok' diyebilirsiniz ancak Pixel 3, Snapdragon 845 yonga setini kullanıyor ve genel performansta (en azından benchmarkta) listenin aşağılarında kendisine yer buluyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/04/20/zte-axon-10-pro-5g-floors-all-other-models-on-antutu-as-a-result-of-a-faster-storage/
13
6
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
13
6
4
3
0