Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ünlü Sözü NFT Olarak Satışa Çıkarıldı

256
49
39
4
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı ve döneminde sıkça konuşulan açıklamaları, NFT yoluyla satışa çıktı. OpenSea’de açılan açık artırmanın ETH cinsinden kabul edilen minimum teklif 100 ETH, yani yaklaşık 193 bin 298 dolar olmak zorunda.

Aylardır hayret ettiren fiyatlara satılan dijital eserleri biliyorsunuz. Örneğin geçtiğimiz günlerde ‘World Wide Web’in kaynak kodları ve ünlü ‘Doge’ fotoğrafı NFT yoluyla satışa çıkmıştı. Bu furyaya bu sefer de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2016'da gündem olan bir sözü eklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2016 yılında “Birleşmiş Milletler ne işe yarar? Dünya 5’ten büyüktür” şeklinde bir çıkış yapmıştı. Bu sözler, OpenSea adlı platformda NFT yoluyla satışa çıkarıldı. Bugün oluşturulan NFT için henüz bir teklif yapılmadı.

Cumhurbaşkanının “Dünya 5’ten büyüktür” sözü, NFT eseri oldu 

erdoğan nft

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2016 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada  “Birleşmiş Milletler ne işe yarar? Dünya 5’ten büyüktür” ifadelerini kullanmıştı. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin daimi üyesi olan 5 üyeyi hedef alarak söylenen bu söz, bugün NFT olarak satışa çıktı. Teklif, NFT satış platformu OpenSea'de yaklaşık 6 saat önce yerini aldı.

Başlangıç fiyatı 195 bin dolar

Açık artırmaya çıkan NFT eserin açılış fiyatı, 100 ETH olarak belirlendi. Fiyatı yaklaşık 195 bin 259 dolara tekabül eden konuşma kaydına şu ana kadar bir teklif gelmedi. Açık artırma süresi ise 30 gün ile sınırlı. Eser satılacak mı, yine şaşırtıcı bir fiyatla karşılaşır mıyız bilemiyoruz. Sonuçları 30 gün sonra görmüş olacağız.

Kaynak : https://www.coinkolik.com/cumhurbaskani-recep-tayyip-erdoganin-o-sozleri-nft-oldu/
256
49
39
4
4
Emoji İle Tepki Ver
256
49
39
4
4