Ders Çalışmayı Keyifli Hale Getirecek 8 Ürün Tavsiyesi

2
2
1
1
0
Kabul edelim, ders çalışmak pek de eğlenceli bir aktivite değil ama başarılı sonuçlar almak için de son derece gerekli. Konuları eğlenceli hale getiremiyorsanız kullandığınız ders eşyalarını eğlenceli hale getirebilirsiniz. İşte ders çalışırken çok daha keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak ürünler.

İlkokul, ortaokul, lise, üniversite öğrencisi ya da mezun olun farketmez; ders çalışmak çoğu zaman sıkıcı ama bir o kadar da yapmak zorunda olduğunuz bir aktivitedir. Çalıştığınız konular zaten uykunuzu kaçıracak kadar zorken bir de ders çalışırken sıkıcı eşyalar kullanmak iyice moralinizi bozar. Madem konuları çok daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu yok, o zaman siz de ders çalışırken kullandığınız eşyaları keyifli hale getirin.

İyi yazan bir kalem, renkli not kağıtları, sanki bir parti organize ettiğinizi hissettiren ajandalar ve rahat bir koltuk; ders çalışmayı çok daha keyifli hale getirecek eşyalardır. Boş beyaz bir kağıda not almakla üzerinde favori dizi karakterinizin olduğu bir deftere not almak arasında şüphesiz önemli bir fark vardır. Gelin ders çalışmayı daha eğlenceli hale getirecek ürünlere ve bu ürünlerin özelliklerine yakından bakalım.

Ders çalışmayı eğlenceli hale getiren ürünler:

  • Grey Evo Çalışma Sandalyesi 
  • Aceshop Masa Lambası 
  • Casio Bilimsel Hesap Makinesi
  • Kumaş Kaplı Mantar Pano
  • Bayındır 2022 Suni Deri Haftalık Spiralli Ajanda
  • Bam Death Note Tasarımlı Spiralli Ajanda
  • Faber-Castell 4’lü Fosforlu Kalem Seti 
  • rOtring Tikky Mekanik Kurşun Kalem Seti 
  • Noki Combo Yapışkan Not Kağıdı

Rahat rahat çalışın: Grey Evo Çalışma Sandalyesi

Grey Evo Çalışma Sandalyesi

Uzun saatler boyunca oturarak ders çalışmak şüphesiz son derece yorucudur. Farklı pozisyonlara girerek oranızı buranızı ağrıtmak yerine bir Grey Evo Çalışma Sandalyesi alabilirsiniz. Grey Evo Çalışma Sandalyesi, özel tasarımı ve ayarlanabilir yapısı sayesinde saatlere otursanız bile konfordan bir an olsun ödün vermiyor. Üstelik boyunluğu sayesinde omurganızı her daim dik tutmanıza yardımcı oluyor. Ürünün Hepsiburada sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Göz yormayan aydınlık: Aceshop Masa Lambası

Aceshop Masa Lambası

Ders çalışırken tavan aydınlatması kullanırsanız önünüzdeki notlar gölgede kalır, ayaklı zemin aydınlatması kullanırsanız gözünüzü alır; Aceshop Masa Lambası kullanırsanız her şey tam da olması gerektiği aydınlıkta olur. Dilediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz 3 farklı çalışma modu ve 10 farklı aydınlatma seçeneği sayesinde gözünüzü yormadan uzun süre ders çalışabilirsiniz. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Tersten leblebi yazmak da mümkün: Casio Bilimsel Hesap Makinesi

Casio Bilimsel Hesap Makinesi

Günümüzde artık en basit mobil cihazda bile bir hesap makinesi bulunuyor. Ancak mobil cihazlarda bulunan hesap makineleri çoğu zaman yalnızca temel işlemleri gerçekleştirebiliyorlar. Casio Bilimsel Hesap Makinesi ise o kadar çok işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştirebiliyor ki karşınızda bir matematik profesörü varmış gibi hissediyorsunuz. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Notlarınız tam karşınızda olsun: Kumaş Kaplı Mantar Pano

Kumaş Kaplı Mantar Pano

Not tutmak için kullanabileceğiniz sayısız yöntem ve pek çok farklı mobil uygulama var. Ancak eski usül notu gözün önüne tutma yöntemi şüphesiz en başarılı sonuç veren çalışma yöntemidir. Bir tane Kumaş Kaplı Mantar Pano alın ve her an görebileceğiniz bir yere astıktan sonra notlarla donatın. Emin olun astığınız notları kolay kolay unutmayacaksınız. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kendi renginizi yakalayın: Faber-Castell 4’lü Fosforlu Kalem Seti

Faber-Castell 4’lü Fosforlu Kalem Seti

Ders çalışma sistemi genelde basittir; önce okur, sonra not alır, sonra da notları okursunuz. Güzel yöntem. Ancak okurken bir yandan fosforlu kalemle önemli noktaların altını çizmek çok daha etkili bir yöntem olacaktır. Faber-Castell 4’lü Fosforlu Kalem Setinin farklı renkleri ile önem sırasına göre bu renkleri kullanabilir ve böylece çok daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hepimiz en az bir tane kaybettik: rOtring Tikky Mekanik Kurşun Kalem Seti

rOtring Tikky Mekanik Kurşun Kalem Seti

rOtring adını görünce bile içimiz sızlıyor çünkü hepimiz zamanında en az bir tane bu kalemden kaybettik. Eskisine göre çok daha uygun fiyatlı olan rOtring Tikky Mekanik Kurşun Kalem Setinde bir kalem, bir silgi ve bir uç bulunuyor. Emin olun bir kez bu kalemi kullanırsanız bir daha elinize kolay kolay başka bir kalem almak istemezsiniz. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilediğiniz yere yapıştırın: Noki Combo Yapışkan Not Kağıdı

Noki Combo Yapışkan Not Kağıdı

Deftere not almak güzel, küçük kağıtlara not alıp mantar panoya asmak da güzel ama Noki Combo Yapışkan Not Kağıdına not alıp da dilediğiniz yere yapıştırmak ayrı güzel. Noki Combo Yapışkan Not Kağıdı, pek çok farklı boyut ve renge sahip kağıtlardan oluşan geniş bir yapışkan kağıt seti sunuyor. Bu kağıtları nasıl kullanacağınız ise tamamen sizin zevkinize kalmış. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Ders çalışmayı çok daha keyifli hale getirecek ürünlerden oluşan bir liste hazırladık ve kısaca bu ürünlerin öne çıkan özelliklerinden bahsettik. Listemizdeki ürünlerin fiyatları, farklı alışveriş sitelerinde yer alan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir. 

2
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
1
1
0