Disney, Falcon & Winter Soldier Dizisini Onayladı: Logosu da Hazır

13
2
2
1
1
Netflix'e rakip olmasını istediği çevrimiçi yayın platformu Disney+'ı orijinal içeriklerle zenginleştirmeyi hedefleyen Disney, platformda yayınlanacak bir başka Marvel dizisi olan Falcon & Winter Soldier'ın logosunu yayınladı.

Son günlerde Netflix’e rakip bir çevrimiçi yayın platformu olması beklenen Disney+ hakkında oldukça fazla sızıntı gerçekleşiyor. Söylentilere göre Disney, Avengers: Endgame’in ardından sona erecek Marvel Sinematik Evreni’ndeki karakterleri birer dizi olarak Disney+ platformuna taşıyacak. Bilmeyenler için hatırlatalım; Marvel’ın sahibi Disney.

Söylentilere göre Disney’in yayınlamayı planladığı Marvel dizileri arasında Falcon & Winter Soldier, Loki, Scarlet Witch & The Vision ve Hawkeye yer alıyor. Hawkeye dizisinin başrolünde Avengers filmlerinde de aynı karakteri canlandıran Jeremy Renner’ın oynayacağını öğrenmemizden kısa süre sonra Falcon & Winter Soldier dizisinin logosu ortaya çıktı.

Disney, resmi web sitesinde 2019 yılına dair planlarını yayınladığı bir sayfada Disney+ uygulamasının arayüzü ve kullanımına dair bir tanıtım videosu yayınladı. Video, Marvel kategorisine giriş yaptığında Marvel yapımlarının listelendiğini görüyoruz ve Falcon & Winter Soldier dizisinin logosu açık bir şekilde görülüyor.

Falcon & Winter Soldier, Loki, Scarlet Witch & The Vision ve Hawkeye dizilerinin geleceği neredeyse kesin olsa da Marvel şu ana kadar yalnızca Loki dizisini resmi olarak onaylamıştı. Falcon’un kanatlarını ve Winter Soldier’ın kızıl yıldızını içeren Falcon & Winter Soldier, resmi olarak onaylanan ikinci Marvel dizisi olmuş oldu.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/04/11/first-look-at-falcon-winter-soldier-tv-series-logo/
13
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
2
2
1
1