DIYCO Ahşap Kule Vinç Yarışması İçin Son Başvuru Tarihi 15 Mart

2
0
0
0
0
Kule vincinin asıl tasarımından esinlenen ve benzer çizgilerle modellenen bu yarışma, yapısal tasarımın karmaşıklıklarını kompleks yapı bilimi ile birleştiriyor.

Mühendislik ve mimarlık öğrencilerine lisans eğitiminde edindikleri bilgileri yarışma ortamı içerisinde pratikte uygulayabilme fırsatı sunan, çeşitli sorunları tanımlayıp çözüm geliştirme becerilerini ilerletmeyi hedefleyen,  yarışmada bağımsız ve özgün fikir üretebilme, takım çalışması bilinci ve önderlik yetilerini kazandırmayı amaçlayan “Ahşap Kule Vinç Yarışması” etkinliğidir.

DIYCO Ahşap Kule Vinç Yarışması, Proje ve Test olmak üzere iki aşamadan oluşan ve toplamda 30 takımın mücadele edeceği bir teknik maket yarışmasıdır. Geçtiğimiz sene Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen yarışma, bu sene ülke genelindeki üniversitelerin katılımı ile gerçekleşecektir.

Yarışmanın takvimi; son başvuru tarihi 15 Mart, proje çizim tarihi 15-25 Mart, malzeme gönderim tarihi 26 Mart-2 Nisan ve yarışma finali 25 Nisan şeklinde açıklandı. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için ytuprotek.net web sitesini ziyaret edebilir, ayrıca buraya tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0