Donald Trump, iPhone'lardaki Tuşu Geri İstediğini Söyledi

235
15
12
7
5
ABD Başkanı Donald Trump, yine şaşırmayacağımız şekilde kendisini gündeme oturtan bir tweet attı. Trump, Tim Cook'a iPhone'lardaki tuşların kaydırmaktan çok daha iyi olduğunu belirten tweet paylaştı.

Her söylediği kelimeyle, hareketiyle ve attığı tweetiyle gündeme oturmayı başaran ABD Başkanı Donald Trump, yine ilginç bir tweetle karşımıza çıktı. Trump, uzun bir aradan sonra yeniden iPhone kullanmaya başlamış olsa gerek çünkü kendisi iPhone’larda önceden bulunan tuşu geri istiyor.

Donald Trump, Twitter üzerinden attığı tweette Apple CEO’su Tim Cook’a bir mesaj gönderdi. Trump’ın attığı mesaj ‘Tim’e: iPhone’lardaki tuş, kaydırmadan çok daha iyiydi!’ şeklindeydi. ABD Başkanı’nın şu an hangi model iPhone’u eline almış olduğunu bilmiyoruz. Tabii kendisini bir anda iPhone tuşlarına duyduğu özlem de yakalamış olabilir. Neden böyle bir tweet atma isteği oluştu, onu da bilemiyoruz.

donald trump iphone tuşu

Donald Trump’ın 2017 yılında Android telefondan iPhone’a geçiş yaptığı söylenmişti. Ancak Trump’ın hangi iPhone modelini kullandığı bilinmiyordu. Tabii o zaman geçiş yaptığı iPhone modeli tuşa sahipti. iPhone’larda bir tuş gördüğümüz son model iPhone 8 idi.

Tabii konu bir noktada hakkında birçok iddia bulunan iPhone SE2’ye geliyor. iPhone SE2, iddialara göre iPhone 8’in tasarımından izler bulunduracak. Bu da demek oluyor ki Donald Trump, özlem duyduğu iPhone tuşuna yeniden sahip olabilir. Tabii bu iddiaların doğru olup olmadığını veya Donald Trump’ın özleminin giderilip giderilmeyeceğini iPhone SE2’nin tanıtıldığı gün göreceğiz. Yine atılan iddialara göre iPhone SE2’nin piyasaya çıkış tarihi gelecek yılın Mart ayını gösteriyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/tldr/2019/10/25/20932979/donald-trump-apple-iphone-11-home-button-swipe-gestures-tim-cook
235
15
12
7
5
Emoji İle Tepki Ver
235
15
12
7
5