10
6
4
1
1

Yine sağlamlığıyla öne çıkan bir akıllı telefon ile karşınızdayız. Bu videomuzda hem isim olarak hem özellikler olarak hem de tip olarak Cat S60'a benzediği için aynı zamanda rakibi olarak da kabul edilen Doogee S60 ile karşınızdayız. Sağlamlığı kadar kağıt üstünde de fena özelliklere sahip olmayan cihazı, özellikleri anlamında genel bir inceleme yapmak istedik. 

Genel olarak 21 mp'lik kamerası ve oldukça ilginç tasarımıyla telefon kağıt üzerinde iyi olsa da, kamerasının fazla iyi olduğunu söyleyemeyiz. Ayrıca cihaz Cat S60'daki termal kamera özelliğini de barındırmıyor. Günlük kullanım anlamında, özellikle de zorlu şartlara sahip alanlarda çalışanların epeyce işine yarayacak cihazın, ortalama bir kullanıcıya pek de hitap etmediğini söyleyebiliriz. 

Piyasada 1700-1800tl arası satılan bu cihazın geri kalan özelliklerini videomuzda bulabilirsiniz. Ayrıca tabii ki Cat S60'a yaptığımız gibi bir sağlamlık testi yapacağız. Bu yüzden bu telefona ne yapmamızı istediğinizi yorumlarda sizlerden bekliyoruz. Bir de videonun kartlar bölümündeki anket üzerinden ve yorumlardan cihaz hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz. 

10
6
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
6
4
1
1