EA, Popüler Korku Oyunu Dead Space'in Remake Yapımını Duyurdu [Video]

36
2
0
0
0
EA, Popüler Korku Oyunu Dead Space'in Remake Yapımını Duyurdu [Video]
EA’in popüler oyun serilerinden olan Dead Space’in yeniden yapımı tanıtıldı. Oyun hakkında çok fazla bilgi verilmemiş olsa da serinin hayranları şimdiden heyecanlandı.

Electronic Arts’ın sevilen markalarından olan Dead Space, 2013 yılında yayınlanan 3. oyunu ile oldukça fazla beğeni toplamış ve seriye noktayı koymuştu. Daha sonrasında ise EA’den Dead Space hakkında herhangi bir duyuru yapılmamıştı.

Nitekim Dead Space hayranlarının bu bekleyişi artık son bulacak gibi duruyor. Bugün yapılan EA Play Live sunumunda Dead Space’in yeniden yapımı duyuruldu.

Dead Space Remake geliyor

Dead Space, çıktığı yıllarda efsaneleşmiş ve çok büyük bir oyuncu kitlesine sahip olmuştu. Serinin 3. oyunuyla sona eren Dead Space efsanesi, şimdi yeniden hayat buluyor. EA tarafından gösterilen fragmanda, Dead Space serisinin ana karakteri olan Isaac Clarke’ı, o meşhur kıyafetinin içinde görmekteyiz. Dead Space'in ilk oyununa çok benzer bir atmosferde tasarlanan fragman, kısa olmasına rağmen oldukça dikkat çekti.

EA, her ne kadar oyun hakkında herhangi bir açıklama yapmasa da Dead Space’in YouTube kanalında yapılan açıklamaya göre oyun, Motive Studios tarafından sıfırdan yapılacak. EA’in Frostbite motoru kullanılarak yapılan oyun, yeni nesil konsollara gelecek ve gelişmiş grafiklerin yanı sıra daha akıcı bir oynanış sunacak.

Dead Space Remake, PlayStation 5, Xbox Series S/X ve PC için çıkış yapacak. Oyunun çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

36
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
36
2
0
0
0