11
4
3
2
2

Akıllı telefonlar günümüzde büyük bir ihtiyaç haline geldi ancak teknolojinin gelişmesiyle birlikte bu telefonların da fiyatlarının arttığını belirtebiliriz. Hızlı fiyat artışı sebebiyle giriş seviyesi telefon almak isteyen kişiler bile telefon alırken kararsız kalmaya başladı ve düşük fiyat bantlarında kaliteli telefonlar bulmak bir hayli zorlaştı. Biz de sizler için fiyat/performans canavarı diyebileceğimiz ELEPHONE PX'i inceledik.

6,53 inçlik FullHD+ bir ekrana sahip olan telefon LCD bir panelle geliyor. Üzerinde çentik ya da kamera deliği bulundurmayan telefon, temiz bir tasarımı da kullanıcılara sunuyor. Tabii ki bu temiz tasarımın aynı zamanda %93'lük bir ekran/gövde oranı demek olduğunu belirtmekte fayda var.

Kızaklı kamerayla full ekran deneyimi

PX

Ön ve arka tarafında cam kullanılan telefon son derece şık bir görünüşle kullanıcıları karşılıyor. Arka tarafında iki adet kameraya ve bir flaşa yer veren ELEPHONE PX, kameraların hemen altında da bir parmak izi okuyucusuna sahip. Telefonun ön kamerasıysa kızakla telefonun içerisine gizlenmiş durumda.

Kameralara giriş yapmışken hemen arka kameralardan bahsetmemiz gerekirse telefonun arkasında 16 MP çözünürlüğünde bir arka kameraya 2 MP çözünürlüğünde bir derinlik kamerasının eşlik ettiğini söyleyebiliriz. Ön taraftaysa 16 MP çözünürlüğünde bir ön kamera bulunduğunu da ekleyelim.

Son olarak telefonun içinden bahsedecek olursak telefonun sekiz çekirdekli bir işlemciye, 4 GB RAM'e ve 64 GB depolama alanına sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca 3.300 mAh bir pille birlikte gelen ELEPHONE PX şarj konusunda da sizi tatmin edecektir.

Tabii ki telefonla ilgili her şey bununla sınırlı değil. Telefonun tüm özelliklerini öğrenmek ve detayları gözünüzle görmek için videomuzu izleyebilirsiniz.

11
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
11
4
3
2
2