Elon Musk, Android ve iPhone’a Alternatif Yapabileceğini Söyledi, Ortalık Karıştı

47
8
1
1
0
Elon Musk, Android ve iPhone’a Alternatif Yapabileceğini Söyledi, Ortalık Karıştı
Elon Musk, Twitter’da kendisine yönelik ‘Apple ve Google’a alternatif üretebilir mi?’ sorusuna ‘zorunda kalırsam yaparım’ yanıtını verdi.

‘The Liz Wheeler Show’ isimli podcast programı ile tanınan ABD’li ünlü muhafazakar bir siyasi yorumcu olan Liz Wheeler, Twitter’da paylaştığı bir gönderide Elon Musk’a ilginç bir pas attı. Elon Musk’ın cevabı ise akıllı telefon camiasını birbirine kattı.

Liz Wheeler, paylaştığı Tweet’inde Google ve Apple’ın Twitter’ı uygulama mağazalarından kaldırmaları durumunda Musk’ın bunlara alternatif bir işletim sistemi/akıllı telefon çıkartabileceğini söyledi. Musk’ın cevabı ise şöyle oldu:

‘Eğer başka seçenek kalmazsa alternatif bir telefon yaparım’

Musk, Liz Wheeler’ın Tweet’ine verdiği yanıtta “İçtenlikle umarım ki durum o hale gelmez ama evet, eğer başka seçenek kalmazsa alternatif bir telefon yaparım” dedi. Bu da hem kullanıcılardan hem de Android ve Apple’a dair içerik üreten ünlü teknoloji haber sitelerinden ve yorumcularından pozitif ve negatif yorumlar aldı.

Kullanıcı tarafında insanların bir kısmı Musk’ın akıllı telefon endüstrisinde devrim yaratacağını ve onun üreteceği telefonu hemen satın alacağını söylerken, bir kısmı da hali hazırda sahip olduğu telefon ve işletim sisteminden vazgeçmeyeceğini söyledi.

Yorumcuların geri dönüşleri ise daha çok negatif yönde oldu, Musk’ın istese de böyle bir şeyi başaramayacağını belirttiler. Bazılarına göre ise Musk, zaten Google ve Apple’a alternatif çıkarma planına sahipti ve bu verdiği biraz kaçamak bir cevap oldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/elon-musk-alternative-iphone-android-3241680/
47
8
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
47
8
1
1
0