Elon Musk’tan Oyunseverleri Epey Kızdıracak ‘Oyuncu Koltuğu’ Paylaşımı

149
14
8
3
1
Sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündem olmayı başaran Elon Musk, bu kez de oyuncu koltuğu sahiplerine bulaştı. Musk, oyuncu koltukları ile otomobillerdeki çocuk koltuklarının aynı olduğunu ima ifade eden bir fotoğrafı paylaştı.

Özellikle de internet kullanımının yaygınlaşmasıyla devasa bir büyüklüğe ulaşan video oyun dünyası, bugün milyonlarca oyun tutkununun dahil olduğu bir endüstri haline geldi. Üstelik artık yalnızca oyun oynamak değil, oynadıkları oyunları yayınlamak ve hatta uluslararası turnuvalara girmek de büyük bir önem kazandı. Öte yandan, gelişen bu endüstri oyuncular için tasarlanan ekipmanların da popüler hale gelmesini sağladı.

Oyuncu ekipmanları denildiği zaman akıllara gelen ilk ürünler, şüphesiz oyuncu koltukları oluyor. Oyun tutkunları, saatlerini harcadıkları bu koltuklara para harcamaktan da hiç çekinmiyorlar. Ancak bu durum, internet dünyasının en popüler isimlerinden olan milyarder iş insanı Elon Musk'ı rahatsız etmiş gibi görünüyor. Twitter hesabından oyuncu koltuklarıyla ilgili bir paylaşım yapan Musk, takipçilerinin hem desteği hem tepkisiyle karşılaştı.

Elon Musk'ın 'oyuncu koltuğu' tweeti

Elon Musk

Elon Musk'ın paylaştığı tweette, ufak bir açıklama ile bir görüntü yer alıyor. Bu görüntüde, bir adet bebek oto koltuğu ile bir adet de profesyonel oyuncu koltuğu yer alıyor. Bu görüntünün hemen üzerinde ise çocuk koltukları ile oyuncu koltuklarının birbirleriyle aynı olduğu belirtiliyor. İşte Elon Musk bu görüntüyü, patlayan kafa emojisini de kullanarak paylaştı.

Yapılan paylaşım, elbette oyuncuları sinirlendirecek türden. Çünkü bu paylaşımda yürümeye yeni başlamış çocuklar ile oyuncular, aynı kefeye konuyor. Bu görüşe katılır mısınız katılmaz mısınız bilemeyiz ancak haberimizin başında da belirttiğimiz gibi, video oyun endüstrisi her geçen gün biraz daha büyüyor ve büyük küçük demek her yaş grubundan insanlar, bu endüstrinin bir parçası olmuş durumundalar...

Bu arada 30 Bin TL'lik oyuncu koltuğu ile profesyonel esporcuya karşı mücadele verdiğimiz videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz

149
14
8
3
1
Emoji İle Tepki Ver
149
14
8
3
1