Elon Musk'ın Twitter'daki Takipçisine Verdiği Bomba Ayar

72
30
9
5
5
Elon Musk’ın Twitter’da yaptığı bomba yorumlara bir yenisi eklendi. Musk, attığı tweet ile en büyük kamyonet üreticilerinden birine de laf çarpmayı ihmal etmedi.

Elon Musk, iş Twitter’da insanlara cevap vermeye geldi mi elini klavyeden sakınmamasıyla bilinen bir isim. Musk’ın en son ayar verdiği kişi ise bir takipçisi oldu. Bu gönderiyle yeni Tesla pikap kamyonetin de çok güçlü olacağını ima etmiş oldu.

Dodge Ram Owner (Dodge Ram Sahibi) isimli bir hesaptan atılan bir tweete cevap veren Musk, bir kez daha olay oldu.

Tıpkı benim, 2019’un yılın motor trendi kamyoneti olan Dodge Ram’imle yaptığım gibi günde 5440 kilo çelik çubuklar yüklesen hala fiziksel olarak yorgun olur muydun?” şeklindeki gönderiye cevap veren girişimci, “5440 mı!? Ne ufak. Çocuk oyuncakları mı yapıyorsun?” şeklinde cevap verdi. (Rakamlar Amerikan ölçülerinden dünyanın geri kalanının kullandığı mantıklı ölçülere çevrilmiştir)

Tesla’nın bir pikap araç üzerinde çalıştığı ve aracın bu yılın sonlarında tanıtılacağı bilinen bir gerçek. Aracın çekme/taşıma kapasitesi hala belli değil. Bu gönderiye bakarsak beklentilerin oldukça yüksek olduğunu söylemek mümkün. 5,5 tona az demek için oldukça güçlü bir araçtan bahsediyor olmak lazım.

Tesla’nın yeni aracı çift-motorlu, dört çeker bir pikap olacak. Sayı vermese de sıfat veren Musk, “Çılgın tork & gücü dinamik olarak dengeleyen bir süspansiyon. Bunlar standart olacak.” şeklinde bir Tweet atmıştı.

Araç hakkındaki detayları bu yılın ilerleyen dönemlerinde Tesla aracı tanıttığında öğreneceğiz.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/315491/tesla-musk-truck-towing-ram/
72
30
9
5
5
Emoji İle Tepki Ver
72
30
9
5
5