EURO 2020'nin Fenomeni Olan İsviçreli Taraftara Reklam ve Sponsorluk Teklifleri Yağıyor [Video]

132
15
10
10
10
EURO 2020'nin en viral anlarından bir tanesine imza atan Luca Loutenbach isimli İsviçre taraftarı, ülkesinin en ünlü isimlerinden bir tanesi haline geldi. Pek çok marka şu sıralar, Loutenbach'ı reklam yüzü yapmak için uğraşıyor. Hatta bazı şirketler, Loutenbach'a sponsorluklar sunmaya başladılar bile...

Türkiye açısından pek iyi geçmemiş olsa da dünya genelindeki futbol tutkunlarını seyre doyuran görüntülere sahne olan EURO 2020 turnuvasının en viral anlarından bir tanesi, İsviçre taraftarı Luca Loutenbach isimli bir adama aitti. Bu adam, yalnızca 1 dakika içerisinde değişen ruh haliyle turnuvanın en komik anlarının yaşanmasına imza atmış, turnuvayı izleyen herkes Loutenbach'ı tanımıştı.

Kameramanların ilgisini çekmeyi başaran Luca Loutenbach, önce canının ne kadar sıkılmış olduğunu tüm samimiyetiyle gösteriyordu. Bundan yalnızca 1 dakika sonra ise gelen gol sevinciyle adeta kendinden geçen İsviçre taraftarı, izleyenlerin yüzünde tebessüm ettirmeyi başarmıştı. Ülkenin gündemine oturan taraftar şimdi, İsviçre'de pek çok markanın peşinde koştuğu bir isim haline geldi.

Loutenbach'ın bir dakika arayla içinde bulunduğu ruh hali

EURO 2020

İsviçre'nin en ünlü isimlerinden bir tanesi haline gelen Loutenbach, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda o anlarda internetinin olmadığını, olaydan tamamen habersiz olduğunu ifade ediyor. İnternet bağlantısını aktifleştirdikten sonra gelen mesajlara kendisinin bile inanamadığını söyleyen taraftar, tanıdıklarının ünlü olduğu mesajını gördüğünde şok olduğunu belirtiyor.

Verdiği görüntülerle herkesi eğlendiren taraftarla iletişime geçen ilk şirket, Swiss Air olmuş. Havayolu şirketi, Loutenbach'ı İspanya maçı için ücretsiz bir şekilde taşımış. Daha sonra Red Bull'un ulaştığı taraftar, bu şirketten de bedavaya enerji içeceği almış. Ancak Loutenbach'ın kazancı bunlarla sınırlı değil. Loutenbach'ın Fransa maçında ne kadar yorulduğunu gören İsviçre Turizm Ofisi, ateşli taraftarın güzelce dinlenmesi için konaklama ücretinin bir bölümünü karşılamış. Ayrıca İsviçre Halk Sağlığı Ofisi de Loutenbach ile iletişime geçerek, onu aşı kampanyalarının yüzü olması için ikna etmeye çalışıyormuş.

Bu arada, turnuva kapsamında bugün, İsviçre İspanya karşılaşması oynanacak. Türkiye saati ile 19:00'da başlayacak karşılaşmadaki gözler, tahmin edebileceğiniz üzere Luca Loutenbach'ın üzerinde olacak. İspanya'da da gündem haline gelen İsviçre taraftarı, İspanyollara göre bugün yalnızca ağlayacak...

Ateşli İsviçre taraftarının viral olan videosu

Kaynak : https://www.goal.com/fr/news/le-supporter-suisse-viral-a-touch%C3%A9-le-jackpot/1uu8u98sh647w1poshdatpa9u4
132
15
10
10
10
Emoji İle Tepki Ver
132
15
10
10
10