Facebook'a 'WhatsApp ile Gönder' Butonu Geliyor

10
7
2
2
0
Sahip olduğu WhatsApp platformunu ana platformuna bağlamak isteyen Facebook, gönderilerin paylaşılması için yeni bir buton üzerinde çalışıyor. Facebook'un üzerinde çalıştığı bu özellikle birlikte bundan sonra kullanıcılar, "WhatsApp ile Gönder" butonunu görebilecekler.

Günümüzde çok ciddi oranda kullanıcıları bulunan sosyal medya platformlarının başında Facebook, Instagram geliyor. Bunlara ek olarak dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması da WhatsApp. Ancak bu üç platform birbirine bağlı durumda ve hepsi de Mark Zuckerberg'in çatısı altında toplanıyor.

Bu platformların birbirlerine bağlı olması bugüne kadar çok da bir anlam ifade etmiyordu. Ancak anlaşılan o ki Facebook, etkili bir hamleyle Facebook ve WhatsApp'ın ilişkisini biraz daha gözler önüne sermek istiyor.

Facebook'un yeni hamlesi, kullanıcıların WhatsApp üzerinden paylaşmak istedikleri bir gönderiyi çok daha net bir şekilde görerek paylaşmalarını sağlıyor. Bu durumu biraz daha açmak gerekirse bundan sonra kullanıcılar, bir gönderiyi paylaşmak istedikleri zaman diğer tüm paylaşımlarından ayrı bir şekilde "WhatsApp ile Gönder" butonunu görecekler. Bu özellik şöyle görünecek:

facebook whatsapp

Facebook'un bu özelliği şimdilik sadece Android kullanıcıları tarafından kullanılabilecek. Facebook bu özelliği kullanıcılarına sunabilmek için bir Android API'si kullanacak ve bu sayede, akıllı telefonlarında sadece WhatsApp yüklü olan kullanıcılar, bu paylaşım özelliğinden faydalanacaklar.

Kaynak : https://www.digitalinformationworld.com/2019/08/facebook-makes-send-in-whatsapp-button-pop.html
10
7
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
10
7
2
2
0