Tümü Webekno

Kategoriler

Hakkımızda Yazarlar Ödüllerimiz Künye Gizlilik İletişim
  1. Webtekno
  2. Sosyal Medya Haberleri ve İçerikleri

Facebook Mesenger’a Çeviri Yaparak Mesaj Atma Özelliği Geldi

Geçtiğimiz günlerde video reklamların konuşmaların içerisinde alınmasıyla tepki çeken Messenger, bu sefer de güzel bir özellikle karşımıza çıkıyor.

Facebook Mesenger’a Çeviri Yaparak Mesaj Atma Özelliği Geldi
Enes K. Enes K. /

Facebook'un 'M Translation' olarak adlandırdığı bu yeni proje tamamı ile hayata geçtiğinde 'dil bariyeri' denen durum da ortadan kalkmış olacak. Bu sayede yabancı biriyle, bilmediğiniz bir dilde konuşurken sürekli Google Translate kullanmanıza gerek kalmayacak.

M Suggestions özelliğin içine entegre edilecek olan bu özellik şu an için sadece İngilizce'den İspanyolca ve İspanyolca'dan İngilizce olarak hizmet verecek.

![Facebook Mesenger’a Çeviri Yaparak Mesaj Atma Özelliği Geldi](https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/Xmw-slX6GWRUjMRzCS-cPAbY73M=/0x0:3200x2200/920x613/filters:focal(1344x844:1856x1356) :format(webp)/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/60139675/M_Translations_Flow.0.png)

Şu an için Facebook bu iki dilden biriyle konuştuğunuzu algıladığında, diğer dile çeviri yapmak isteyip istemediğinizi sizlere soruyor. Olumlu yanıt verirseniz hem yazılan orjinal mesajı, hem de çevirisini aynı ekranda gönderebiliyorsunuz.

Facebook'un şu an test aşamasına tabi tuttuğu bu özelliği, Meksika ve Amerika'da ikamet eden kullanıcılarına sunuldu. Facebook'un 'M Translation' özelliğini çok fazla bekletmeden, en kısa sürede bölge bölge tüm kullanıcılara sunması bekleniyor.

YORUMLAR

(0)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır. (0)
Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yaz!