FOX TV Tarih Oldu: Kanalın İsmi Resmen Değişti

58
15
9
8
3
Yakın zamanda FOX TV'nin isminin değişeceği duyurulmuştu. Kanal, bugün itibarıyla NOW TV'ye geçiş yaptı.

Türkiye'de popüler TV kanalları arasında yer alan FOX ile ilgili yakın zamanda dikkat çeken bir gelişme yaşanmıştı. FOX'un adının değiştirileceği iddiası doğrulanmış ve yeni isim belli olmuştu

Bugün ise beklenen değişim yaşandı. FOX TV, geçtiğimiz dakikalarda herkesin aklına kazınan ismini geride bırakarak NOW TV olarak değişti.

İsim değişikliği için paylaşılan video:

*Videoyu görüntüleyemiyorsanız buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. 

FOX'un NOW olmasının ardından kanaldan değişikliğe dair bir video geldi. Videoda, kanalda izleyicilerin karşısına çıkan isimlere yer verildi.

Yeni isim, geçtiğimiz ay duyurulmuştu:

FOX TV isim değiştirecek

Birsen Altuntaş'ın daha önce ortaya attığı iddiasına göre Disney, FOX'u satın alırken isim hakkını belirli bir süreliğine tescil ettirmişti. Sürenin dolduğunu söyleyen Altuntaş, kanalın isminin değiştirileceğini öne sürmüştü. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi (RTÜK) İlhan Taşçı ise ocak ayında X üzerinden yapmış olduğu paylaşımda "FOX TV logo değişikliğine gitti, artık NOW TV oldu. RTÜK değişiklik istemini yerinde bularak onayladı." ifadelerini kullanmıştı. Bunun ardından FOX TV'den isim değişikliği hakkında resmî açıklama gelmiş ve NOW ismi doğrulanmıştı.

NOW TV'nin logosu şu şekilde:

58
15
9
8
3
Emoji İle Tepki Ver
58
15
9
8
3