Game of Thrones Finalinde Drogon ve Daenerys'e Ne Olduğu Ortaya Çıktı

33
26
11
8
7
Game of Thrones, final sezonuna kadar büyük ilgi gördü ancak özellikle son bölümünde izleyicilere büyük hayal kırıklığı yaşattı. Dizi oldukça belirsiz bir şekilde sonlansa da, final bölümünün en çok merak edilen olaylarından biri açıklığa kavuştu.

Game of Thrones'un tartışmalı final sezonunun DVD/Blu-ray versiyonu, Game of Thrones'un yaratıcıları, oyuncu kadrosu ve ekibinin yorumlarını içeriyor. Bu yorumların bazıları, son bölümlerin en tartışmalı veya kafa karıştırıcı anlarının bazılarını açıklamaya yardımcı oluyor.

Game of Thrones finalinin ardından Daenerys Targaryen ve onun hayatta kalan tek ejderhası Drogon'a ne olduğunu merak ediyorsanız, cevabın artık belli olduğunu söyleyebiliriz. Öncelikle diziyi izlemeyenler spoiler yemek istemiyorlarsa, onları kenara alalım.

game of thrones drogon dany

Lanetli aşıklar Daenerys ve Jon Snow arasındaki son sahnede Jon, aşkına ihanet etti ve sevgi dolu bir kucaklamayla onu öldürdü. Dany öldüğü sırada Drogon sahneye çıktı ve olayları bu noktaya getiren demir tahtı eritti. Son olarak Drogon, Daenerys'i pençeleri arasına alarak bilinmeyen bir yere uçup gitti. Finalin son sahnelerinden birinde Kral Bran, Drogon'un Doğu yönünde tespit edildiğini bildirdi.

Game of Thrones hayranlarının tahminine göre Drogon, Daenerys'i gerçek evi Volantis'e götürüyordu ve teori buraya kadar doğru. Yorumlardan birinde Emily Clarke, ejderhaların GoT dünyasında sahiplerini yediklerini ve bu konuda endişeli olduğunu belirtti. Dizinin yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss, Clarke'ın korkularını ele aldı. Benioff, Clarke'a, "Drogon seni yemeyecek. O bir kedi değil. Seni ne kadar nazikçe dürttüğünü gördün mü?" dedi.

game of thrones drogon

Volantis, Westeros'un doğusundaki Dar Deniz boyunca uzanan Özgür Şehirlerin ilki ve en büyüğü. Valonya İmparatorluğu'nun kurulduğu, ejderhaların ve Targaryen hanedanının doğduğu, Valyrian çeliğinin geldiği yer.

Daenerys, final sezonunda Westeros'ta hiçbir zaman gerçekten huzuru bulamayacağının farkına vardı. Dünyadaki son ejderha tarafından gerçek atalarının ve insanların evinde uyuyacağını bilmek küçük bir teselli. Game of Thrones Season 8 ve Game of Thrones: The Complete Collection, 3 Aralık'ta satışa sunulacak.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/11/28/game-thrones-season-8-where-did-drogon-take-eat-daenerys-body-explained/
33
26
11
8
7
Emoji İle Tepki Ver
33
26
11
8
7