Game of Thrones'un Final Sezonu İçin Başlatılan Kampanya 1 Milyon İmzayı Aştı

50
9
8
5
3
Geçtiğimiz günlerde, Game of Thrones son sezonu için bir imza kampanyası başlatıldı. Bu imza kampanyası sezon 8'in tamamen baştan çekilmesi içindi. Kısa süre içerisinde çok dikkat çeken kampanya bugün 1 milyonu geçti.

Game of Thrones’u yakından takip birçok eden hayranın, final sezonundan hoşlanmadığını ve bunun çözülmesinin istendiğini biliyoruz. Dizinin 8. sezonunun tekrar çekilmesi içi başlatılan imza kampanyası, dizinin son bölümünün yayınlanmasından sadece birkaç saat önce 1 milyon imzayı geçti. İmza kampanyasında yapılan yorumlar hiç iç açıcı değil. Genelde izleyiciler HBO’nun son bölümlerde, dizinin uzun süre geliştirdiği karakter yapısını bozmasından şikayetçi.

Başlatılan imza kampanyasında “Dizi, mantıklı bir final sezonunu hak ediyor, Düşüncemi tersine çevir ve bunun olmasını sağla HBO!” sözünün gerçekleşmesi için 1.500.000 kişinin imza atması bekleniyor. Şu an 1 milyon kullanıcı imzasını, bunun gerçekleşmesini istediğini belirtmek adına attı.

Yüz binlerce izleyici, HBO’nun bu isteği kabul edip sezon 8 çekimlerinin baştan başlamasını istiyor. Finale birkaç saat varken bu durum doğal olarak pek de mümkün görünmüyor. HBO henüz konu hakkında herhangi bir yorum yapmadı. İlerleyen zamanlarda bir açıklama gelip gelmeyeceğini göreceğiz.

Kaynak : https://www.slashgear.com/game-of-thrones-final-season-remake-petition-gets-1-million-signatures-19577157/
50
9
8
5
3
Emoji İle Tepki Ver
50
9
8
5
3