Game of Thrones’un Son Sezonunun Yeniden Çekilmesi İçin Toplanan İmza Sayısı 750 Bini Aştı

55
21
4
3
0
Game of Thrones dizisinin tartışmalı sekizinci sezonunun yeniden çekilmesi için başlatılan imza kampanyasında 750 bin adetten fazla imza toplandı.

Game of Thrones serisi, başlarda yarattığı heyecanı kaybetti, dizinin son sezonu sinir bozucu bir hale geldi. Dizinin son üç bölümü, dizinin aldığı en düşük notlara sahip ve izleyiciler genel olarak dizinin ilerleyişine sinir olmuş durumdalar.

Hayranların son sezonun başarısızlığından sorumlu tuttuğu kişiler ise dizinin iki yapımcısı, David Benioff ve  D.B. Weiss. George R R Martin’in kitaplarını aştıkları noktada saçmalamaya başlamakla suçlanan ikilinin yerine ‘yeterliliğe sahip’ yazarlarla son sezonun baştan çekilmesi için change.org üzerinden bir imza kampanyası başlatıldı.

Kampanyaya imza atan kişilerin yorumlarına bakınca bütün interneti görmek mümkün. Bazı kişiler diziyi yoğun şekilde ve derinlemesine incelerken bazı kişiler daha son sezonu izlemediğini ama imza attığını yazmış. Arada bir iki tane daha çok çıplaklık görmek isteyen var.

Öte yandan bu imza kampanyası 10 milyon imza bile alsa HBO’nun dönüp de baştan bir sekizinci sezon çekmesi çok da olası değil. Hem maddi açıdan hem de oyuncuların yeni projeleri nedeniyle dolan takvimleri açısından seriye yeni bir son yapmak oldukça zor.

En azından, Game of Thrones’un son sezonunda hayal kırıklığına uğrayan hayranlardansanız yalnız değilsiniz. Neredeyse herkes sizin gibi düşünüyor.

Game of Thrones dizisinin final bölümü, 19 Mayıs’ta yayınlanacak. Böylece bir fenomen dizi daha son bulmuş olacak.

Kaynak : https://thenextweb.com/insider/2019/05/17/over-650000-game-of-thrones-fans-sign-petition-to-remake-season-8/
55
21
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
55
21
4
3
0