Game of Thrones'ta Bu Kez de Su Şişesi Unutuldu (Video)

44
22
3
2
2
HBO’nun fenomen dizisi Game of Thrones’un final bölümünde su şişesi unutuldu. Dizi bu sezon çekimlerde yaptığı hatalarla sık sık gündem oluyordu.

Game of Thrones dizisi çok büyük bir hayran kitlesine, bu kitlenin beklentilerini karşılayamayan iki yazara ve sete dışarıdan bir şey getirmemesi gerektiğini bilmeyen oyunculara sahip fenomen bir dizi olarak 19 Mayıs’ta final yaptı. Dizinin final bölümünde bu sefer unutulan şey ise bir su şişesi oldu.

HBO’nun fenomen dizisinde iki su şişesi ekrana geldi ve seyircilerin dikkatini üzerinde topladı. İlk şişe, Samwell Tarly’nin ayaklarının arkasında yer alıyordu. Bir diğer şişe ise Davos Seaworth’ün ayaklarının dibinde ortaya çıktı.

HBO, daha önce de kahve bardağının unutulmasıyla gündeme gelmişti. Pek çok kişinin reklam olarak gördüğü o olayın bir hata olduğu açıklanmıştı. Bunun hata olup olmaması, Starbucks’ın fırsattan istifade 2,3 milyar dolarlık bir reklam ve tanıtım yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.

Şimdi izleyiciler, filmde yer alan Evian ve Fiji adlı su markalarının da benzer bir tanıtım yapıp yapmayacağını merak ediyor. Şişeli su pazarında büyük bir rekabet yaşanıyor ve bu firmalar hiçbir reklam fırsatını atlamıyor. Altın küre ödüllerini hatırlayanlar, Fiji kızının nasıl bütün ünlü fotoğraflarının parçası olduğunu da hatırlayacaktır.

Bazı kullanıcılar, HBO’yu son sezonda özensiz olmakla, hatta özensiz olmayı yeni bir boyuta getirip amatör hataları yapmakla suçluyorlar. Genel bir kitle ise, böyle bir yapımda sürekli olarak bu hataların yapılmasının kabul edilemeyeceğini belirtiyor.

Game of Thrones dizisi, sekizinci ve final sezonunu 19 Mayıs gecesi yayınlanan bölümle tamamlamış oldu. İnternette 1 milyondan fazla kişi, son sezonun yeniden çekilmesi için imza topladıysa da böyle bir şeyin gerçekleşme ihtimali çok düşük. (‘Bu adamlara Star Wars’ı yaptırmayın’ diye bir imza kampanyası daha etkili ve daha cezalandırıcı olurdu.)

Bakalım Game of Thrones dizisinin yapımcıları bu defa nasıl bir açıklama yapacaklar.  

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/kultur/201905201039100006-final-sezonu-susatti-game-of-thrones-sahnesinde-bu-kez-de-su-sisesi-unutuldu/
44
22
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
44
22
3
2
2