Game of Thrones Oyuncuları da Kabul Etti: 8. Sezon Gerçekten Kötü

60
29
8
5
3
Game of Thrones dizisinin son sezonundan hayal kırıklığına uğrayanlar sadece seyirciler değil. Oyuncular da dizinin geldiği halden rahatsız.

Game of Thrones dizisinin final sezonu büyük bir gürültüyle başlamış olsa da insanlar, bölümler ilerledikçe “Bu kadar sene bunu mu bekledik?” demeye başladı. Genel hoşnutsuzluk oyunculara da yansımış durumda ve Varys’i oynayan aktör Conleth Hill de dizinin son sezonları hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Dizi genel olarak GRR Martin’in kitaplarını geride bıraktığından bu yana aksıyor ve son sezonunda artık hiçbir şeyi takip etmeyen yapımcılar adeta kafalarına göre bir son uydurmuş durumdalar. Yoğun eleştiri alan son iki bölüm, dizinin tarihindeki en kötü notlara sahip.

Game of Thrones oyuncularından, Varys’i canlandıran Conleth Hill ve Euron Greyjoy’u oynayan Pilou ASbek, dizinin sonu hakkında konuştular.

Dikkat, buradan sonrasi spoiler içermektedir!

Her iki karakter de dizinin sondan bir önceki bölümü olan The Bells adlı bölümde öldü. Varys’i Daenerys ejderhasına kızarttırırken, Euron’un sonu Jaime’nin elinden oldu.

Hill, Varys’in son sezonlarda büründüğü rolden rahatsız olduğunu belirtti. Karakterinin kenara itildiğini, böylece diğer karakterlere daha fazla ekran süresi verildiğini belirten oyuncu, genel olarak dizinin güzel olduğunu ancak son sezonların kendi favorisi olmadığını söyledi.

Tyrion ile birlikte zaman geçirmekten ve karşılıklı oynamaktan büyük keyif aldığını belirten Hill, kitapları geçtikten sonra ekibin garip karakterlere olan ilgisinin kaybolduğunu söylüyor.

Geçen sezon ve bu sezon pek çok harika sahne olduğunu, kendisininse en son gelip “hava durumunu” verdiğini söyleyen oyuncu, karakterinin oldukça çok kaynağı ve bağlantısı olan, zeki bir karakter olduğunu ancak bu yapının son iki sezonda bozulduğunu söyledi.

Euron Greyjoy’u oynayan oyuncu Asbaek ise “Keşke karakterin kraliçeyle yatmak isteyen yanını değil de daha farklı bir yanını görseydik.” diyor. O’na göre karakterin daha gizemli ve karanlık yanları vardı ancak bu kısımlar hiç öne çıkartılmadı.

Michael Caine gibi sadece kendi repliklerini okuyarak hazırlandığını belirten oyuncu, bu yöntemin zararını da gördüğünü belirtti. Ayrıca oyuncu, Cersei’nin bir yalan ile yakalanmasının Euron ile ittifakını bitireceğini vurgulayarak, bu tarz karakterleri derinleştiren kısımların pas geçilmesini de hoş karşılamıyor. Aktöre göre bu kısımların atlanması, serinin aceleye getirildiği hissini arttırıyor.

Daha önce Kit Harrington’un son iki sezon için, “hayal kırıklığı sebebi” dediği, Tyrion’u oynayan Peter Dinklage’in de yer yer senaryoyu eleştirdiği biliniyor. Gendry’yi oynayan Joe Dempsie de daha önce “bütün karakter gelişimini yedinci sezonda camdan dışarı attılar” demişti.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/entertainment/news/game-of-thrones-season-8-cast-bad-disappointing-conleth-hill-pilou-asbaek-kit-harington-2037298
60
29
8
5
3
Emoji İle Tepki Ver
60
29
8
5
3