Gionee, Aşırı Uygun Fiyatlı Yeni Telefonu M12 Pro'yu Duyurdu

41
8
6
2
1
Gionee, özellikle de fiyatıyla yüzleri güldürecek yeni akıllı telefonu M12 Pro'yu duyurdu. Orta segment bir cihaz olarak karşımıza çıkan M12 Pro, günlük ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilecek türden. Telefonun Çin dışına çıkıp çıkmayacağı şu an için bilinmiyor.

Çinli teknoloji üreticisi Gionee, düzenlediği bir etkinlikte yeni akıllı telefonunu duyurdu. "M12 Pro" olarak isimlendirilen bu akıllı telefon, orta segment özellikleri oldukça uygun fiyata sunmasıyla dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Dilerseniz hemen, Gionee'nin yeni akıllı telefonuna yakından bakalım.

Gionee M12 Pro, 6,2 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunan ince çerçeveli bir ekrana sahip. Ekranın üzerindeki çentiğe ön kamera yerleştiren mühendisler, bu ön kamerayla tüketicilere 13 MP çözünürlük vadediyorlar. Ayrıca Gionee M12 Pro'nun ekranında, parmak izi okuyucu sensör de bulunuyor.

Karşınızda Gionee M12 Pro

Gionee M12 Pro

Gionee'nin orta segment yeni akıllı telefonu, MediaTek Helio P60 işlemciden güç alıyor. Bu gücü 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı kombinasyonuyla birleştiren cihaz, kullanıcılar için yeterli kapasiteyi sağlıyor. Android 10 işletim sistemine sahip olan telefonun, 4,000 mAh kapasiteli bir bataryası bulunuyor.

Telefonun arka kısmında, dörtlü bir kamera kurulumu görüyoruz. Ancak bu kamera kurulumunda 3 adet sensör var. Yani bir tanesi, sadece görsellik sunuyor. Bu bağlamda Gionee M12 Pro, 16 MP çözünürlük sunan ana kamera, bir ultra geniş açılı kamera ve bir de makro kamera içeriyor. Bu kamera donanımının tüm detayları şu an için bilinmiyor.

Gionee M12 Pro

Gionee M12 Pro teknik özellikleri

  • Ekran: 6,2 inç, HD+
  • İşlemci: MediaTek Helio P60
  • RAM: 6 GB
  • Depolama: 128 GB (microSD desteği mevcut)
  • Ön Kamera: 13 MP
  • Arka Kamera: 16 MP + ultra geniş açılı + makro kamera
  • Batarya: 4,000 mAh
  • İşletim Sistemi: Android 10
  • Bağlantı: 3,5 mm kulaklık girişi, 4G LTE, çift SIM, WiFi, Bluetooth 4.0

Tüm bu özellikleriyle birlikte duyurulan Gionee M12 Pro, bugün itibarıyla satın alınabiliyor. Şirket yetkilileri, bu telefonun küresel pazara çıkıp çıkmayacağına dair bir şey söylemezken, telefonun fiyatının 102 dolar (yaklaşık 765 TL+ vergiler) olduğunu açıkladılar. Telefonlar, mavi ve beyaz renk seçenekleriyle satın alınabilecek.

Kaynak : https://pricebaba.com/blog/gionee-m12-pro-launched-price-specifications-features
41
8
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
41
8
6
2
1