Google, Gmail İçin Dinamik E-Posta Özelliğini Yayınlamaya Başladı

28
1
1
0
0
Google, dinamik e-posta özelliğini Gmail web kullanıcıları için yayınlamaya başladı. Özelliği mobil cihazlara ise çok yakında geleceğini söyledi.

Google, Gmail web kullanıcıları dinamik e-posta özelliğini yayınlamaya başladı. Dinamik e-postanın ne olduğunu kısaca, şirketlerin daha fazla interaktif e-posta göndermesine izin veren bir sistem olara özetleyebiliriz. AMP’den güç alan dinamik e-posta özelliğini geçtiğimiz sene duyuran Google, bu özelliği geliştirmek için birkaç farklı işletme ile birlikte çalıştı.

Şirketler, dinamik e-posta özelliğini Booking.com, Despegar, Doodle, Ecwid, Freshworks, Nexxt, OYO Rooms, Pinterest ve redBus gibi platformlarda kullanabiliyor. Bu platformlar arasından en popüler olan Pinterest açısından bakacak olursak dinamik e-posta ile birlikte Pinterest, gelen kutunuzdan yeni paylaşımları keşfetmenize ve kaydetmenize izin veriyor. Farklı işletmeler bu özelliği farklı şekillerde kullansa da genel olarak baktığımızda Gmail gelen kutusu içerisinde sadece birkaç tıklama ile işlemlerin halledilebiliyor olmasıysa en önemli olan nokta olarak karşımıza çıkıyor.

Google, şu an için Gmail’in web sürümüne gelen bu özelliğin çok yakında mobil cihazlara da geleceğini söyledi. G Suite hesapları ise birkaç gün içerisinde admin konsolundan dinamik e-posta özelliğini aktifleştirebilecek.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/google-begins-rolling-out-dynamic-email-to-gmail-web-users
28
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
28
1
1
0
0