GTA 6 ile İlgili İddialar Güçleniyor: En Az 3 Yıl Daha Bekleyeceğiz

94
23
8
7
5
Bloomberg'den Jason Schreier, geçtiğimiz günlerde GTA 6 ile ilgili yapılan iddiaları doğruladı. Tom Hendersen tarafından ortaya atılan iddialarda, oyunun 2024 ya da 2025 gibi piyasaya sürüleceği belirtiliyordu.

Geçtiğimiz hafta sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde, GTA 6 ile ilgili ses getiren birtakım iddialardan bahsetmiştik. Bu iddiaların kaynağı, daha çok Battlefield ve Call of Duty gibi oyunlarla ilgili sızıntılar yapan Tom Hendersen'dı. Hendersen tarafından yapılan açıklamalara göre GTA 6; 2024 ya da 2025 yılı gibi piyasaya sürülecek, kadın bir karakter içerecek ve günümüz Vice City'sinde geçecekti.

Şimdiyse Tom Hendersen tarafından ortaya atılan iddialarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bloomberg'den Jason Schreier, Twitter'da yaptığı bir açıklamada Hendersen'ın iddialarını doğruladı. Schreier, Hendersen'ın ortaya attığı iddialarla kendi duyduklarının örtüştüğünü söyledi. Ne yazık ki bu gelişme, GTA 6'yla bir an önce tanışmak isteyen oyun tutkunlarının canını sıkacak gibi görünüyor.

İddialar gerçekse, GTA 6'dan hala birkaç yıl uzaktayız

GTA 6

Rockstar Games, GTA serisindeki son oyun olan GTA 5'i 2013 yılında piyasaya sürmüştü. Şirketin GTA oyunları arasındaki zaman döngüsüne baktığımızda, GTA 6'nın 2020 ya da 2021 yılı gibi çıkmasını bekliyorduk. Ancak hem Hendersen hem de Schreier tarafından yapılan açıklamalar, GTA 6'nın 2024 ya da 2025'e kalabileceğini gözler önüne seriyor. Bu da Rockstar'ın, tarihinde ilk kez GTA serisinin zaman döngüsü içine Red Dead Redemption 2'yi de dahil etmiş olabileceği anlamına geliyor.

Bu arada, Jason Schreier'in iddiaları bu kadarla sınırlı değil. Bloomberg yazarına göre oyun, henüz geliştirilme aşamasında. Ayrıca GTA 6'nın haritası, tıpkı Hendersen'ın dediği gibi zaman içinde genişleyecek bir yapıya sahip olacak. Bu gelişmeler güzel olsa da 30'una merdiven dayamış benim gibi GTA hayranlarının bu oyun çıktığında nispeten yaşlanmış ve oyunlara olan ilgisini yitirmiş olması, pek çok kişinin canını sıkacak gibi görünüyor...

Kaynak : https://www.techradar.com/news/gta-6-release-date-of-2025-seems-more-likely-after-new-reports
94
23
8
7
5
Emoji İle Tepki Ver
94
23
8
7
5