Dr. Dre, GTA 6'nın Bir Karakteri Olarak Karşımıza Çıkabilir: İşte Nedeni

116
18
15
9
9
Rockstar Games'in çatı şirketi Take-Two Interactive'in satın aldığı bir internet alan adı, GTA 6 ile ilgili ilginç bir iddiayı da gündeme getirdi. Eğer tahminler doğru ise GTA 6'nın karakterlerinden biri, istemsizce de olsa açığa çıkmış olabilir.

Rockstar Games'in uzunca bir süredir geliştirdiğine inandığımız GTA 6, bir süredir haber akışlarımızdan düşmüştü. Bunun nedeni, oyunla ilgili elle tutulur bir iddianın gündeme gelmemiş olmasıydı. Ancak şimdi, Take-Two Interactive cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Bir internet alan adını kaydettirdiği ortaya çıkan şirket, istemsizce de olsa GTA 6'nın karakterlerinden bir tanesini ortaya çıkarmış olabilir gibi görünüyor.

GTA 6 ile ilgili yeni bir gelişmenin peşinde olan internet kullanıcıları, Take-Two Interactive'in "rapponator.com" alan adını kaydettirdiğini tespit ettiler. Bu tespit, tek başına hiçbir şey ifade etmiyor. Ancak bu alan adı, Rockstar Games'in "Beaterator" isimli müzik karıştırma yazılımının ismine çok benziyor. Bu da Take-Two Interactive'in yeni bir ufak yazılım üzerinde çalıştığını, bu yazılımın "Rapponator" olarak isimlendirilebileceğini gözler önüne seriyor. 

Müzisyenlerin işbirliğiyle geliştirilen Beaterator'ün yerini, yine müzisyenlerle geliştirilen Rapponator alabilir

GTA 6

Buraya kadar anlattığımız şeylerin fazlasıyla tutarlı olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü Beaterator, 2009 yılında piyasaya sürüldü ve artık demode hale geldi. Pekala, her yazılım şirketinin yaptığı gibi Rockstar Games'in de demode hale gelen bir yazılımı yenileme hakkı var. Peki, Rockstar Games'in yeni müzik mikseri yazılımı ile GTA 6'nın karakteri arasında nasıl bir bağ var?

Rockstar Games, 2020'nin sonunda GTA Online için "Cayo Perico Heist" isimli bir güncelleme yayınlamıştı. Oyuncular, bu güncellemede dünyaca ünlü rapçi ve oyuncu Dr. Dre ile tanışma imkanı yakalamışlardı. Ancak bu tanışma süreci, yalnızca bir ara sahneden ibaretti. Ayrıca şirket, bundan sonra da başka bir şarkıcıyı oyuna dahil etmedi. İşte bu gelişmeler, Rapponator'ün işbirlikçilerinden bir tanesinin Dr. Dre olabileceğini ve eğer böyle ise bu şarkıcıyı GTA 6'da görmenin, hiçbirimizi şaşırtmayacağını söyleyebiliriz.

Dr. Dre GTA Online

Tahmin edebileceğiniz üzere, ne Rockstar Games'ten ne de Take-Two'dan konuyla ilgili hiçbir açıklama gelmedi. Hatta bırakın Dr. Dre'yi satın alınan internet alan adının bile ne olduğuna dair en ufak bir ipucu yok. Ancak iddialar ve göz göre göre yaşanan gelişmeler, şirketin GTA 6'nın da içinde olduğu birtakım planlarının olduğunu gözler önüne sermeye yetiyor.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/news/gta-6-grand-theft-auto-online-rockstar-games-characters-dr-dre/
116
18
15
9
9
Emoji İle Tepki Ver
116
18
15
9
9