GTA 6'nın Çıkış Tarihi, Karakteri ve Haritasıyla İlgili Ses Getirecek Bir İddia Geldi

258
33
22
21
19
Tom Hendersen, GTA 6 ile ilgili dikkat çekici iddialarda bulundu. Oyun sektörünün bilindik ismi, GTA 6'nın haritası, oynanabilir karakteri ve çıkış tarihine ilişkin açıklamalarda bulundu. Ancak bu iddiaların ne kadarının gerçek olacağı şimdilik meçhul.

Özellikle de Call of Duty ve Battlefield gibi oyun serileriyle ilgili yaptığı sızıntılarla bilinen Tom Hendersen, YouTube'da yayınladığı bir videoda Rockstar Games'in merakla beklenen oyunu GTA 6 ile ilgili edindiği bilgileri paylaştı. Hendersen tarafından yapılan açıklamaların resmi bir dayanağı olmasa da önemli hususlara değiniyor oluşu, GTA 6 hayranlarını heyecanlandıracak gibi görünüyor.

Hendersen tarafından yapılan açıklamalarda, 3 ana husus üzerinde duruluyor. Bu hususlar, GTA 6'nın nerede geçeceği ve hangi tarihleri içereceği, oyunun karakteri ve çıkış tarihi olarak karşımıza çıkıyor. Hendersen, Rockstar Games ile çok ilgili olmadığını, gelen bu bilgilerin yanlış çıkabileceğini belirtiyor. Ancak Hendersen'ın açıklamalarında ileri sürülen nedenler, pek çok oyuncuya mantıklı gelecek.

İddia 1: GTA 6, günümüz Vice City'sinde geçecek

GTA 6

Tom Hendersen'a göre GTA 6, Vice City'de geçecek. Aslında bu iddia çok da şaşırtıcı değil. Zira bunun böyle olacağı daha önce de defalarca dile getirildi. Ancak Hendersen, oyunun Vice City'nin günümüz versiyonunda geçeceğini söylüyor. Bunun nedeniyle ilgili de konuşan Hendersen'a göre Rockstar Games, GTA Online nedeniyle GTA 6'yı 80'li ya da 90'lı yıllara gidemeyecek.

Bilindiği üzere GTA Online, günümüz ve hatta günümüzün de ötesinde ögelerle dolu. Hendersen, GTA 6'nın çevrimiçi versiyonunda genel GTA Online yapısının korunacağını, bu yüzden de geçmiş yıllara gitmenin mümkün olmayacağını beyan ediyor. Ayrıca GTA 6'nın haritası, oyun yayınlandığında GTA 5 kadar büyük olmayacak, dönem içerisinde sunulacak DLC'ler ile genişletilecekmiş.

GTA 6

İddia 2: Karakterlerden bir tanesi kadın olacak

Tom Hendersen'ın paylaştığı videoda ortaya koyduğu ikinci iddia, oyunun karakterlerinden bir tanesiyle ilgili. Öyle ki GTA 6'nın karakterlerinden bir tanesi kadın olacak ve bu kadın, suçun teknolojisini bilen bir yapıya sahip olacakmış. Yani GTA 6'da bizleri bekleyen bir kadın hacker olacak.

İddia 3: GTA, 2024 ya da 2025 yılına kadar gelmeyebilir

Oyuncuların en çok merak ettikleri konu, hiç şüphesiz oyunun çıkış tarihi. Bu konuya da değinen Tom Hendersen, oyunun farklı nedenlerden ötürü 2024 ya da 2025 yılına kadar gelmeyebileceğini belirtiyor. Hendersen'a göre bu nedenlerden bir tanesi, Rockstar Games'in çalışanlarını yormak istememesi. İddiaya göre Rockstar Games, çalışanların GTA 6 nedeniyle her gün saatlerce çalışmasını istemiyor.

GTA 6

Hendersen'a göre Rockstar Games, GTA 6'yı yalnızca PC'ler ile yeni nesil konsollar için tasarlıyormuş. Bu da şirketin GTA 6 için acelesinin olmadığını gözler önüne seriyor. Ancak yine de Rockstar Games, oyunu tamamladıktan sonra geciktirmeyi planlamıyor. Hatta şirket, oyunun yüzde 100 hazır olduğunu düşündüğü an bir etkinlik düzenleyecek ve GTA 6'yı duyuracakmış.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/gta-6-may-have-an-evolving-vice-city/
258
33
22
21
19
Emoji İle Tepki Ver
258
33
22
21
19