GTA Online, Her Oyuncuya 1 Milyon Dolar Verecek

97
29
13
12
3
Rockstar Games, PS4, Xbox One ve PC platformundaki GTA Online oyuncularına ücretsiz 1 milyon dolar vereceğini açıkladı. Tabii, milyoner kimliğinizin yalnızca oyunda geçerli olacağını söylemeden geçmeyelim.

Grand Theft Auto ya da diğer ismiyle GTA tutkunlarının da bileceği üzere, oyunda zengin olmak, en az gerçek hayattaki kadar değerli. Elbette oyunda para kazanabileceğiniz pek çok yol bulunuyor; ancak Rockstar Games, size hızlı ve kolay yoldan para kazanmak müthiş bir fırsat sunuyor.

Fenomen oyunun arkasındaki şirket, GTA Online’ın altıncı yıldönümü şerefine PS4, Xbox One ve PC oyuncularına 1 milyon dolar dağıtacağını duyurdu. Rockstar Games’in bu cazip teklifi, 2 Ekim’e kadar geçerli olacak. Kısacası oyuna bu tarihten önce giriş yaptığınızdan emin olmanızda fayda var. Paranın 8 Ekim’e kadar hesaplara yatırılacağı bilgisini de araya sıkıştıralım.

gta online

GTA Online ile ilgili gelişmeler bununla sınırlı değil. Şirket, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda tüm Survival modlarında çifte ödül kazandıran yedi farklı harita içeren yeni Survival Series’ın yayınlandığını açıkladı. Ayrıca oyuncular tüm Mobile Operations Missions’ta 2X oyun içi para ve RP puanı da kazanabilecekler.

Rockstar Games, efsane oyunu GTA 5 için son satış verilerini geçtiğimiz mayıs ayında paylaşmıştı. Bundan 6 yıl önce piyasaya sürülen yapım, 110 milyondan fazla satış rakamıyla aradan geçen zamana rağmen popülerliğinden hiçbir şey kaybetmediğini kanıtlıyor. 

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/09/27/gta-online-free-money-ps4-xbox-one-pc/
97
29
13
12
3
Emoji İle Tepki Ver
97
29
13
12
3