Bakandan Asgari Ücret Zammı Açıklaması, Apple'dan Kulaklıkları Tarihe Gömecek Patent: İşte Haftanın En Önemli Gelişmeleri

0
0
0
0
0
Webtekno ekibi olarak sizleri sürekli önemli gelişmelerden haberdar etmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta boyunca gözünüzden kaçmış olabileceğini düşündüğümüz bazı haberleri tekrar hatırlatmak istedik.

Sürekli değişip gelişen teknoloji dünyasında her hafta yeni gelişmelere şahit oluyor, bu haberleri detaylı bir şekilde sizlere aktarmaya çalışıyoruz. Geride bıraktığımız haftada da teknoloji dünyasında oldukça önemli gelişmeler yaşandı.

Biz de bu içeriğimizde hem teknoloji dünyasında geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmelerini hem de haftanın dikkat çekici içeriklerini sizler için bir araya getirdik. Gelin, tüm bu haberlere daha yakından göz atalım.

Geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmeleri

Sosyal Güvenlik Bakanından Haziran Ayı İçin 'Asgari Ücret Zammı' Açıklaması

asgari ücret bakan

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrete yeni bir zam yapılıp yapılmayacağı sorusunu yanıtladı. Şu an için böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyleyen Bilgin, olağanüstü bir durum olması durumunda asgari ücretin gözden geçirilebileceğini belirtti.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Apple'dan Kulaklıkları Tarihe Gömecek Patent: Bilim Kurgu Filmlerindeki Gibi İletişim Kuracağız

apple

Teknoloji devi Apple'ın, bilim kurgu filmlerindeki iletişim cihazlarını andıran giyilebilir bir ürün için patent başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Şirketin açıklamalarında bu cihazın geleneksel kulaklıkların yerini alabileceği aktarıldı.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Adidas Logosunu Değiştiriyor! İşte "Bunu Çok Düşündünüz mü?" Dedirten Yeni Logo...

adidas

Spor giyim devi Adidas'ın yeni logosu ortaya çıktı. Hem bir mağazada hem de Adidas'ın iOS uygulamasında kullanılmaya başlayan logo, henüz Adidas tarafından tüm alanlarda kullanılmaya başlanmış değil. Adidas'ın yakın gelecekte bir etkinlik düzenlemesi ve yeni logoyu tanıtması bekleniyor.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Et Fiyatlarına Yüzde 48 Zam Hakkında "Biz Başka Ülkede miyiz?" Dedirten Açıklama: Uzun Kuyruklar Oluşuyordu, Fiyatları Artırdık

et ve süt

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, yüzde 48'lik zam ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mağaza önlerinde uzun kuyruklar olduğundan bahseden Uzun, zammın da bu nedenle yapıldığını söyledi. Osman Uzun'un bu ilginç sözleri sosyal medyada gündem oldu...

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Apple, 'Taksit Öder Gibi' iPhone Alınmasını Sağlayacak Bir Abonelik Sistemi Getirmeye Hazırlanıyor

apple

 Apple'ın, içinde iPhone gibi cihazların da yer alacağı bir 'abonelik' sistemini hayata geçirmeyi planladığı ortaya çıktı. Gelen haberlerde bu sistemin 2022 yılının sonu veya 2023'ün başında piyasaya sürülmesinin planlandığı aktarıldı.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0