Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli Serisinin Sona Ereceği Tarihi Açıkladı

192
27
15
9
7
Hızlı ve Öfkeli filminin basın toplantıları sırasında yeni açıklamalarda bulunan Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli serisinin sona ereceği tarihi açıkladı. Buna göre Hızlı ve Öfkeli serisi, 2024 yılında son kez beyaz perdede olacak.

Hızlı ve Öfkeli ya da orijinal adı ile Fast and Furious serisi, geride bıraktığımız 20 yıllık süreçte aksiyon severlerin en sevdiği film serilerinden biri olmayı başardı. Şu ana kadar biri spin-off olmak üzere toplam 9 film ile karşımıza çıkan Hızlı ve Öfkeli serisi için sona yaklaşmış durumdayız gibi görünüyor. 

Geçtiğimiz perşembe günü Associated Press'e yeni açıklamalarda bulunan Dominic Toretto karakterini canlandıran isim olan Vin Diesel, 25 Haziran'da vizyona girecek Hızlı ve Öfkeli 9 ve ardından gelecek iki film ile 2024'te 'Hızlı ve Öfkeli' serisinin final yapacağını söyledi.

hızlı ve öfkeli 9

Vin Diesel, bugün bile gişe rekorları kırmakta olan bir serinin sona erdirilmesiyle ilgili olarak, "Her hikaye, kendi sonunu hak ediyor" ifadelerini kullanırken; "İnsanların bitmek zorunda değilmiş gibi hissedeceğini biliyorum ancak ben, tüm iyi şeylerin bitmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Hızlı ve Öfkeli serisinin finali olacak Hızlı ve Öfkeli 11 ya da Hızlı ve Öfkeli 10 part II, aksiyon sineması açısından bir devrin sonunu işaret etse de bu, Hızlı ve Öfkeli evrenine tamamen veda edeceğimiz anlamına gelmiyor. 

Hobbs & Shaw gibi yan yapımlar ya da diğer bir deyiş ile spin-off'lar, Hızlı ve Öfkeli serisinde tanıdığımız karakterlerin bağımsız yapımlarla da karşımıza çıkabileceğini göstermişti. Şayet seride Toretto karakterinin eşini canlandıran Michelle Rodriguez'in karakteri olan Letty Ortiz'in bir spin-off yapım ile karşımıza çıkacağı biliniyor.

Kaynak : https://mashable.com/video/in-the-heights-choose-your-squad-musical/
192
27
15
9
7
Emoji İle Tepki Ver
192
27
15
9
7