Hızlı ve Öfkeli'nin Letty'sinden Uzaya Çıkma İddialarıyla İlgili İlginç Açıklamalar

23
7
6
4
0
Hızlı ve Öfkeli serisinde Letty Ortiz karakterini canlandıran Michelle Rodriguez, serinin gelecek filmde uzaya çıkacağı yönündeki iddialar hakkında şakayla karışık açıklamalarda bulundu.

Yola, bir grup sokak yarışçısının yasa dışı işler yapmaya başlamasıyla çıkan ve yıllar içinde dünyanın dört bir yanında şehirleri kıyamet yerine çeviren bir film serisine dönüşen Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furious) serisi, gelecek yıl vizyona girecek 9. film ile sevenlerine bir kez daha doyasıya aksiyon sunacak.

Şu ana kadar Dominic Toretto ve ekibinin hemen hemen tüm kıtalarda bir şeyleri yıkıp yok ettiğini gördüğümüzden serinin, gelecek filmlerde seyircileri daha da şaşırtabileceğini sanmıyoruz. Ancak seride Dom’un eşi Letty Ortiz’i canlandıran Michelle Rodriguez’e göre hala gidecek yeni bir yer bulunuyor.

hızlı ve öfkeli 9

SiriusXM adlı YouTube kanalındaki The Jess Cagle Show adlı podcast programına konuk olan Michelle Rodriguez, seride Tej Parker karakterini canlandıran Ludacris tarafından ortaya atılan ‘uzaya çıkma’ söylentileri hakkında şakayla karışık bazı açıklamalarda bulundu.

Programın ikinci sunucusu diyebileceğimiz Julia Cunningham’ın Ludacris’in uzayla ilgili iddialarından bahsetmesi üzerine gülerek, “Hayır, olamaz! Bunu kimsenin bilmemesi gerekiyordu” diyen Rodriguez, sonrasında ise ifadesini biraz daha ciddileştiriyor ve sözlerine şu şekilde devam ediyor:

"Son yapımda ortaya çıkan şeyden umutluyum"

john cena

“Hayır. Hayır. Ben uzaya gidecek kadar şanslı değilim ama bir kadın yazar bulduk ve ona sevgi gösterdik. Teşekkürler... Justin Lin. Filmde kadınlara biraz daha ilgi ve sevgi bulabildik. Ve bu yüzden son yapımda orta çıkan şeyden umutluyum.

Dürüst olmak gerekirse Michelle Rodriguez’in yarı alaycı yarı ciddi açıklamalarından yeni Hızlı ve Öfkeli filminin uzaya çıkacağı çıkarımında bulunmak kolay değil. Bununla birlikte, Hızlı ve Öfkeli evreninde Newton fiziğinin kabul görmediğini ve Einstein’ın Genel Görelilik Kuramı’nın genel aksiyon kurallarıyla yer değiştirdiğini düşünürsek nihayetinde Dom’un Uluslararası Uzay İstasyonu’nu dahi yok ettiğini görebiliriz.

Michelle Rodriguez’in katıldığı YouTube programı ve açıklamaları

Kaynak : https://collider.com/fast-and-furious-9-space-details/?utm_campaign=collidersocial&utm_medium=twitter&utm_source=twitter
23
7
6
4
0
Emoji İle Tepki Ver
23
7
6
4
0