Huawei Watch GT 2'nin Türkiye'de Çekilen Reklam Filmi Yayınlandı

21
3
2
2
0
Çinli teknoloji devi Huawei, yeni nesil akıllı saati Watch GT 2 için Türkiye’de çektiği reklam filmini yayınlandı. ‘Hiç Çıkarma’ sloganı altında yayınlanan reklam, Watch GT 2’nin rakiplerini kıskandıracak batarya performansına odaklanıyor.

Dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi olan Huawei, Apple’ın at koşturduğu akıllı saat pazarında da büyük oynuyor. Hatırlayacağınız üzere Çinli marka geçtiğimiz eylül ayında Almanya’nın Münih kentinde düzenlediği etkinlikte Huawei Watch GT 2’yi tanıtmıştı. 

42 mm ve 46 mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneği ile gelen akıllı saat, 14 günlük pil ömrü ile dikkat çekiyor. Daha önce Türkiye’de P Smart 2019 ve P30 Pro için reklam filmi çeken Huawei, bu kez de Watch GT 2 için hayata geçirdiği reklam filmini yayınladı. 

huawei watch GT 2 akıllı saat

Kısa sürede büyük bir ilgi gören reklam, ‘Hiç Çıkarma’ sloganı ile geliyor. Akıllı saatin güçlü pil performansına ve gerçek zamanlı nabız ölçme gibi kullanıcıların gündelik hayatlarını kolaylaştıracak özelliklerine vurgu yapılan reklam, bir akıllı saatten beklenen tüm özelliklerin Huawei Watch GT 2’de fazlasıyla olduğuna vurgu yapıyor. Dilerseniz Watch GT 2’nin kullanıcılara neler sunduğundan da kısaca bahsedelim. 

Huawei Watch GT 2 özellikleri:

huawei yeni akıllı saati

Akıllı saatin 42 mm versiyonu 1,2 inç boyutundaki AMOLED ekranında 390 x 390 piksel çözünürlük sunarken, 46 mm’lik varyant ise 454 x 454 piksel çözünürlüklü 1,39 inç AMOLED ekrana sahip.

İvmeölçer, Jiroskop, Jeomanyetik ve Optik kalp atış hızı gibi birbirinden işlevsel pek çok sensöre ev sahipliği yapan Huawei Watch GT 2, 42 mm serisinde (215 mAh batarya) 7 gün, 46 mm serisinde (455 mAh batarya) ise 14 günlük pil ömrü sunuyor. 50 metreye kadar Bluetooth çağrılarını destekleyen akıllı saat, 4 GB dahili depolama alanına ev sahipliği yapıyor.

Gücünü Kirin A1 yonga setinden alan Huawei Watch GT 2, 5 metreye kadar su geçirmiyor. Yerleşik bir mikrofon ve hoparlörle sahip olan akıllı saat, deri ve metal kayış seçenekleriyle geliyor.  Huawei'nin yeni akıllı saatinin başlangıç fiyatı ise 1.499 TL olarak belirlenmişti. 

Huawei Watch GT 2’nin Türkiye’de çekilen reklam filmi

Kaynak : https://digitalage.com.tr/huawei-watch-gt-2nin-turkiyede-cekilen-reklam-filmi-yayinda/
21
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
21
3
2
2
0