Huawei'nin Yeni Akıllı Saati 'Watch GT 2' Türkiye'de: İşte Fiyatı ve Özellikleri

47
15
7
5
2
Huawei'nin geçtiğimiz ay tanıttığı yeni akıllı saati "Watch GT 2", Türkiye'de resmi olarak satışa sunuldu. Huawei'nin yeni akıllı saatinin başlangıç fiyatı 1.499 TL olarak belirlenmiş durumda.

Çinli teknoloji devi Huawei, eylül ayı içerisinde Almanya'nın Münih kentinde bir etkinlik düzenlemiş ve bu etkinliğinde yeni ürünlerini tanıtmıştı. Huawei'nin tanıttığı ürünler arasında şirketin son amiral gemisi telefon ailesi "Mate 30" ve yeni akıllı saati "Watch GT 2" de bulunuyordu. Mate 30 serisi ile ilgili herhangi bir gelişme yok ancak Watch GT 2, artık Türkiye'de satışa sunulmuş durumda.

Huawei'nin yeni akıllı saat modeli pek çok yeni özellikle birlikte geliyor. 2 haftaya kadar kullanım imkanı sunan Watch GT 2, 15 farklı spor aktivitesini takip edebiliyor. 50 metreye kadar su geçirmeyen Huawei'nin yeni akıllı saati, her türlü koşulda tüketicilere aktif olarak hizmet edebiliyor ve sunduğu imkanlarla da tüketicilerin yaşamlarını kolaylaştırabiliyor.

Huawei Watch GT 2

Çinli teknoloji devi yeni akıllı saatinde Kirin A1 işlemcisini kullanıyor. Bu işlemci hem daha az batarya tüketiyor hem de RAM gücüne neredeyse hiç ihtiyaç duymuyor. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra yeni Watch GT 2, 150 metreye kadar bluetooth bağlantısı da kurabiliyor. Huawei'nin yeni akıllı saati, Lite OS işletim sistemiyle tüm ihtiyaçları karşılıyor.

Huawei Watch GT 2'nin etkileyici özelliklerinden bir diğeri de Bluetooth arama özelliği. Ayrıca dahili hoparlörü olan akıllı saat, müzik çalabilme özelliğine de sahip ve Huawei Watch GT 2'nin depolama alanı, 500'e kadar şarkının yüklenebilmesine olanak sağlıyor. Böylelikle kullanıcılar, akıllı telefonları yanlarında olmasa bile müzik dinlemeye devam edebiliyorlar.

Huawei Watch GT 2

Tüm bu özelliklere sahip olan Huawei Watch GT 2'nin Türkiye fiyatı ise 1.499 TL'den başlıyor. Huawei, yeni akıllı saatini mağaza ve çevrimiçi platformlar üzerinden satışa sunmuş durumda.

47
15
7
5
2
Emoji İle Tepki Ver
47
15
7
5
2