Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare'in Betasında Mini Haritayı Aktifleştirecek

12
2
2
1
1
Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare'in Betasında Mini Haritayı Aktifleştirecek
Call of Duty: Modern Warfare’daki mini harita eksikliği kimi oyuncuların eleştirilerine sebep olurken kimi oyuncular tarafından taktiksel oynanışı ön plana çıkardığı için desteklenmişti. Her iki tarafı da memnun etmek isteyen Infinity Ward, hem mini harita ekledi hem de taksiksel oynanışı bozmamaya gayret etti.

Modern Warfare’ın ‘reboot’unda Infinity Ward’un aldığı ve oyuncular arasında en çok tartışma yaratan karar mini haritanın eksikliğiydi. Bu konuyu eleştirenlerin yanı sıra taktiksel oynanışı öne çıkardığı için destekleyenler de bulunuyordu.

Oyundaki mini haritayı açmak için Personal Radar Killstreak (üç kişiyi öldürme) gerekiyordu. Bu sayede oyuncular bir drone çağırabiliyor ve radarı aktifleştirerek (sadece kendisi) yakınındaki düşmanları görebiliyordu. UAV Killstreak’te (dört kişiyi öldürme) bir gözlem gemisi çağırılabiliyor. Mini harita tüm takım arkadaşlarına açılıyor ve düşmanların noktaları herkes tarafından görülebiliyordu.

Mini harita yeniden geliyor

PlayStation 4 kullanıcıları için oyunun açık betası bugün çıktı ve mini harita eksikliği de yeniden gün yüzüne çıktı. Reddit’te yapılan bir paylaşımda Infinity Ward, mini haritanın 14 Eylül’de geleceğini söylemiş ancak önceki Call of Duty oyunlarına göre biraz daha farklı çalışacağını belirtmişti.

Evet, bugün o gün. Infinity Ward, bugün mini haritayı yeniden açacak ancak bu sefer düşman ateşi görülmeyecek. Düşman ateşinin nereden geldiğini mini haritada göremeyeceğiniz için taktiksel oynanış hâlâ ön planda olacak. Ancak takım arkadaşlarınızı ve nerede öldüklerini görebileceksiniz.

Bunların haricinde oyun içinde bazı değişiklikler yapıldı. Oyuna yeni haritalar, modlar ve oynama listeleri eklendi.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-09-14-infinity-ward-will-turn-on-the-minimap-in-the-call-of-duty-modern-warfare-beta-today
12
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
12
2
2
1
1