Güvenilir Bir Kaynak, 2020'de Çıkacak Call of Duty Oyununun Adını ve Konusunu Açıkladı

28
5
5
2
2
Activision'ın 2020 yılında piyasaya süreceği yeni Call of Duty oyununun isminin Call of Duty: Black Ops veya Call of Duty: Black Ops V olacağı iddia edildi.

Savaş oyunlarının efsanelerinden olan "Call of Duty" serisinin her yıl yeni bir sürümünün piyasaya sürüleceğinin açıklanması kafaları karştırmıştı. Şimdi ortaya çıkan bilgilerse 2020 yılında piyasaya sürülecek olan Call of Duty oyunun ismini ortaya koyuyor. 

Bu seferki iddiaların sahibi özellikle de Call of Duty'nin önümüzdeki dönemlerde piyasaya sürülecek olan yeni versiyonunun adını bilen LongSensation. LongSensation şimdi de Call of Duty'nin 2020 yılında piyasaya sürülecek olan versiyonunun ismini açıkladı. Açıklamalara göre Call of Duty'nin bir sonraki sürümünün ismi "Call of Duty: Black Ops" veya "Call of Duty: Black Ops V" olacak.

call of duty black ops v

LongSensation'ın iddiaları bununla sınırlı değil. Yapılan açıklamalara göre oyunun konusunuysa Soğuk Savaş oluşturucak ve Call of Duty'nin 2020 versiyonu, bu yıl piyasaya sürülen versiyona göre hem çok daha zorlu hem de daha ürkütücü olacak.

Bu iddiaların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilmek çok da mümkün değil ancak LongSensation'ın geçmişte verdiği bilgiler göz önünde bulundurulduğunda bu iddiaların gerçek olması biraz daha ağır basıyor.

Kaynak : https://www.gamebyte.com/rumour-call-of-duty-2020-is-black-ops-5-will-be-set-in-cold-war/
28
5
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
28
5
5
2
2