Instagram'daki Fotoğraflarınızı İsteyen Herkes 'Reels Çekmek İçin' Kullanabilecek

33
3
3
0
0
Instagram, kullanıcıların paylaştıkları gönderileri Reels videolarda kullanmaya yarayan 'remix' özelliğini kullanıma sundu. Bundan sonra herkese açık olarak paylaşılan tüm gönderiler, Reels videolarında isteyen herkes tarafından paylaşılabilecek.

Dünyanın en popüler çevrimiçi fotoğraf ve kısa video paylaşım platformlarından Instagram'a yeni bir özellik geldi. "Remix for Photos" olarak isimlendirilen bu özellik, kullanıcıların birbirlerinin gönderilerini kullanarak Reels videolar oluşturmalarına imkan tanıyor. 

Instagram'ın yeni özelliği, kullanıcı deneyimini bir nebze de olsa değiştirecek gibi görünüyor. Çünkü Remix for Photos özelliği ile bir kullanıcının gönderisi, başka bir kullanıcının Reels videosunda kullanılabilecek. Ancak bu isteğe bağlı bir özellik olacak. Eğer yaptığınız paylaşımların başkaları tarafından kullanılmasını istemezseniz, uygulamadaki seçeneklerden kapatabileceksiniz.

Instagram'ın yeni özelliği işte böyle görünüyor

Instagram

Instagram'ın yeni özelliği oldukça kolay bir kullanım imkanı sunuyor. Eğer siz de bir kişinin gönderisini kendi Reels içeriğinizde kullanmak isterseniz, o gönderiye gidip "Remix this photo" butonuna dokunmanız gerekecek. Sonra da kendinize ait fotoğraf ve videoları kullanarak Reels videosu oluşturacaksınız. En nihayetinde de ürettiğiniz içeriği takipçilerinizle paylaşabileceksiniz. Aynı şeyi videolar için yapabildiğinizi de belirtelim.

Hazır şablonlar kullanılabilecek

Instagram Reels

Kullanıcıların içerikler oluşturmasına yardımcı olmak istediklerinden bahseden Instagram yetkilileri, uygulamaya bir de şablon bölümü eklendiğini duyurdular. İçerik yükleme ekranından ulaşılabilen şablonlar, daha önceden oluşturulmuş hazır taslakların kullanılarak içerikler oluşturulmasına yardımcı olacak. Bununla birlikte; Instagram kullanıcıları artık hem ön hem de arka kameralarını kullanarak video kayıtları yapabilecekler. 

Instagram'ın yeni özelliğini nasıl buldunuz? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz...

33
3
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
33
3
3
0
0