2
1
1
0
0

En ucuz telefonu ararken, akıllı telefon modellerine ve fiyatlarına bakarken muhtemelen karşınıza bu videoda incelediğimiz TCL L7 ve DOOGE X95 çıkacak, çünkü ikisinin de fiyatı 1.200 TL seviyesinde. Peki TCL L7 ve DOOGEE X95 özellikleri neler, akıllı telefon fiyatları iyice yükselmişken bu kadar ucuz olan bu telefonlar nasıl bir deneyim vadediyor?

TCL L7 özellikleri:

Üretimi Türkiye’de yapılan TCL L7, 1,3 GHz hızında dört çekirdekli bir işlemciye ve başlangıç seviyesi telefonları için geliştirilen Android 10 Go işletim sistemine sahip. 3000 mAh bataryası, telefonun işlem kapasitesi alt segmnette olduğu için kağıt üzerinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek düzeyde görünüyor. 5,5 inç boyutunda ve HD+ çözünürlükteki TFT IPS ekranı da küçük ekranlı telefon sevmeyenler için ideal görünüyor.

5 MP ön kameraya ve 8 MP arka kameraya sahip olan TCL L7, 32 GB dahili depolamayla birlikte geliyor. Bluetooth 4.2 desteği sayesinde uygun fiyatlı telefonlara kıyasla daha hızlı kablosuz dosya transferi yapma şansı sunuyor.

DOOGE X95 özellikleri:

6,52 inç ekrana, 16 GB dahili depolamaya ve 2GB RAM’e sahip olan X95’te 4350 mAh batarya bulunuyor. Çift hat desteği ile birlikte gelen telefon, bir akıllı telefondan bekleyebileceğiniz temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek düzeyde, ancak yüksek işlem gücü ve hafıza gerektirecek görevlerde zorlanabilir. Zira 1,3 GHz hızında 4 çekirdekli işlemci modeli bu telefonda da karşımıza çıkıyor.

Ön kamerası 5MP, arka kamerası 13 MP olan telefonun 2’şer MP çözünürlüğe sahip farklı görevlerden sorumlu 2 arka kamerası daha var. Bu sayede bu fiyattaki rakiplerinden sıyrılan X95, en azından gün ışığı altında yaşadığınız anı -çok kaliteli olmasa bile- ölümsüzleştirebileceğiniz bir kameraya sahip.

2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0