Güvenilir Bir Kaynak, iPhone 12 Pro’nun Kasasının Yer Aldığı Bir Video Paylaştı

55
17
14
13
13
Apple’ın 2020’de çıkaracağı iPhone 12 Pro’ya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. EverythingApplePro isimli Twitter kullanıcısı, iPhone 12 Pro’nun kasasının yer aldığını iddia ettiği bir video paylaştı.

Apple’ın ekim ayında tanıtacağı düşünülen yeni amiral gemisi telefon serisi iPhone 12; gerek tasarımı, gerek donanımsal özellikleri gerekse de fiyatıyla fazlasıyla merak ediliyor. 3 farklı modelle karşımıza çıkması beklenen telefonun, her gün başka özellikleri gün yüzüne çıkıyor. Bugün ise 6,1 inçlik ekrana sahip iPhone 12 Pro’nun kasasının yer aldığı iddia edilen kısa bir video paylaşıldı.

Daha önce paylaştığı bilgilerle güvenirliğini doğrulayan, YouTube'da 8,28 milyon aboneye sahip EverythingApplePro isimli Twitter kullanıcısı, iPhone 12 Pro’nun arka kasasının içten ve dıştan görünümünü paylaştı. 

Telefonun özellikleri hakkında fikir veriyor

Paylaşılan videoda gördüğümüze göre 6,1 inçlik iPhone 12 Pro’da LiDAR bir tarayıcı bulunacak. Apple’ın LiDAR tarayıcıyı 6,7 inçlik iPhone 12 Pro Max ile sınırlandıracağı düşünülüyordu, ancak bu sızıntıya göre 6,1 inçlik iPhone 12 Pro’da da bu sensörün yer alacağını görüyoruz.

Kasanın sağ tarafında ise 5G modem yongası için bir anten alanı olduğu görülüyor. SIM tepsisi sol taraftaki ses düğmesinin altında görülürken, telefonun tasarımının iPhone 6’dan beri kullanılan yuvarlak tasarımının aksine daha düz ve keskin hatlara sahip olacağı düşünülüyor. 

Apple’ın yeni amiral gemilerinde ne görmeyi bekliyoruz

EverythingApplePro tarafından paylaşılan videoda yer almasa da 2020 model iPhone ailesinin 120 Hz ekran desteğiyle geleceği düşünülüyor. Apple’ın 15 Eylül’de bir etkinlik düzenleyeceği biliniyor, ancak bu etkinlikte yeni iPhone’lar yerine şirketin akıllı saat ve tabletlerini tanıtacağı düşünülüyor. iPhone 12 ailesinin ise ekim ayında düzenlenecek bir lansmanda insanlarla buluşacağı öngörülüyor.

Peki siz iPhone 12 ailesinin keskin hatlarla gelmesini ve LiDAR, 5G modem gibi özelliklerle donatılmasını nasıl yorumluyorsunuz? Bu özellikler fiyatlara nasıl yansıyacak? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2020/09/11/iphone-12-pro-chassis-video/
55
17
14
13
13
Emoji İle Tepki Ver
55
17
14
13
13