Fiyatı 10,50 TL Olan Korku Gerilim Oyunu 'Kohate', Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

336
73
33
17
17
Itch isimli oyun platformu, Steam'de 10,50 TL'ye satılan "Kohate" isimli bir oyunu ücretsiz hale getirdi. Ekim ayında piyasaya sürülen oyun, uzay temalı bir laboratuvarda hayatta kalmaya çalışan "satılmış" bir tutuklunun hikayesini anlatıyor.

Zaman zaman düzenlediği ücretsiz oyun kampanyaları ile radarımıza girmeyi başaran oyun platformu Itch, yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında bağımsız bir geliştiricinin "Kohate" isimli korku oyununu ücretsiz hale getiren platform, korku ve gerilim türünü seven oyuncuların gönüllerine girmeyi başaracak gibi görünüyor

DarkStone Digital isimli bir geliştirici tarafından piyasaya sürülen oyun, aslında çok yeni bir yapım. Itch'in daha önce genelde eski oyunları ücretsiz hale getirdiğini düşünecek olursak, söz konusu kampanyasının platform için önemli olduğunu söyleyebiliriz. 15 Ekim 2020'de piyasaya sürülen ve 10,5 TL karşılığında satın alınabilen Kohate, Steam kullanıcıları tarafından da "Olumlu" olarak etiketleniyor.

Kohate uzayın derinliklerinde geçen ve çok sayıda sona ulaşabileceğiniz bir oyun

Kohate

Tek oyunculu bir yapım olarak karşımıza çıkan Kohate, uzay temasıyla harmanlanmış olan etkileyici bir gerilim sunuyor. Parasıyla satılmış bir tutuklu olarak başladığınız oyundaki amacınız ise gizemli bir laboratuvardaki işkencelerden kurtulmaya çalışmak. Tek başınıza oynayacağınız oyunda yapmanız gereken tek şey, hayatta kalmaya çalışmak.

Kohate, tahmin edebileceğiniz gibi hemen her bilgisayarda çalışabilecek düzeyde. Bu bağlamda 4 GB RAM, Windows 7 ve üzeri işletim sistemi, 2 GB boş alan, en az 2.0 GHz hız sunan herhangi bir işlemci ile NVIDIA GeForce GTX 970 ekran kartı, oyunu yüksek ayarlarda oynamanızı sağlayacak.

Kohate

Kohate isimli oyuna ücretsiz sahip olmak için yapmanız gerekenler

  • Burada bulunan bağlantı ile kampanya sayfasına ulaşın.
  • "Download Now" yazan butona tıklayın.
  • Açılabilir bir menü ile karşılaşacaksınız. Bu menü, oyuna PayPal üzerinden bağış yapmanızı sağlıyor. Bağış yapmak isterseniz belirtilen yönergeleri uygulayın. Bağış yapmak istemiyorsanız bir sonraki adıma geçin.
  • "No thanks, just take me to the downloads" yazan butona tıklayın. Yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz.
  • Yönlendirildiğiniz sayfada işletim sisteminize uygun olan dosyayı bulun ve indirin. İndirme işleminden sonra oyunu kurun.
336
73
33
17
17
Emoji İle Tepki Ver
336
73
33
17
17