Pokemon Go Oynamak İçin Parka Giden Genç Kız, Cinayete Kurban Gitti

64
5
4
3
2
ABD'nin New Mexico eyaletinde akıllara durgunluk veren bir cinayet işlendi. 21 yaşındaki genç bir kız ile erkek arkadaşı, Pokemon Go oynamak için bir parka gittiler. Parkta yaşanan bir hırsızlık olayına şahit olan ikili, hırsızların silahından çıkan kurşunların hedefi oldular.

Geçtiğimiz cuma günü ABD'de akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı. ABD'nin New Mexico eyaletinin Albuquerque şehrinde yaşayan 21 yaşındaki Cayla Campos, her cuma günü erkek arkadaşıyla birlikte evlerinin yakınındaki bir parka gidiyordu ve orada bir dönemin en popüler oyunlarından olan "Pokemon Go" oynuyordu. Ancak geçtiğimiz hafta yaşananlar, genç kızın sonu oldu.

Bölgedeki yerel haber kaynaklarından edinilen bilgilere göre Campos ve erkek arkadaşı için her cuma buluşup o parka gitmek bir rutin haline gelmişti. İddialara göre genç çift, uzunca bir süredir o parka gidiyor ve Pokemon Go oynuyorlardı. Ancak geçtiğimiz cuma günü hiç beklenmedik bir olay gerçekleşti ve 21 yaşındaki talihsiz kız, ensesine gelen bir kurşun nedeniyle yaşamını yitirdi.

Cayla Campos

Yine her hafta gittikleri gibi geçtiğimiz cuma günü de aynı parka giden genç ikili, bu kez iki kişilik bir hırsız grubunun soygununa şahit oldular. Oradan kaçmaya çalışan ikiliyi fark eden hırsızlar, Campos ve erkek arkadaşının aracına çok sayıda mermi sıktılar. Mermilerden bir tanesi 21 yaşındaki talihsiz genç kızın ensesine denk geldi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polisler, genç kızın ölümüyle ilgili şu ana kadar bir gelişme kaydedemediler. Bunun nedeni ise hırsızların bölgeye geldikleri aracın plakasının tespit edilememesi ve hırsızların yüzlerinin de tanımlanamamasıydı. Ancak bölge halkı yaşanan bu olayın aydınlatılabilmesi için polislere gereken yardımı sağlıyor. Yetkililer, olayın kısa bir süre içerisinde çözüleceğini düşünüyorlar.

Kaynak : https://kotaku.com/woman-killed-after-witnessing-robbery-while-playing-pok-1839272074
64
5
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
64
5
4
3
2