Netflix'in Tartışmalı Seri Katil Dizisi Jeffrey Dahmer Devam Edecek: İkinci ve Üçüncü Sezon Geliyor!

4
3
1
1
0
Netflix’in dikkat çeken dizisi Monster, ikinci ve üçüncü sezon için onay aldı. Dizi ilk sezonuyla aldığı 'katil karaktere sempati duyulmasını sağladığı' eleştirilerinden ardından antoloji olarak devam edecek.

80’lerin en azılı seri katillerinden olan ve Milwaukee Canavarı olarak da bilinen Jeffrey Dahmer’ın hayatını ve işlediği cinayetleri konu alan Canavar (Monster) dizisi, geçtiğimiz ay Netflix’te yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Bir dönemin en azılı katil ve sapıklarından birisi olan Dahmer’ı anlatan dizi sosyal medyada Dahmer’ın yeniden konuşulmasına ve bir insanın nasıl bu kadar vahşi olabileceğinin düşünülmesine neden olmuştu.

Bugün Netflix tarafından yapılan bir açıklamada Monster (Canavar) dizisinin 2. ve 3. sezonlarının onaylandığı açıklandı.

Dizi antoloji olarak devam edecek

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Monster’ın, ikinci ve üçüncü sezonlarına antoloji olarak devam edilerek 2 sezon daha yayınlanmasına karar verildi. İlk sezonun final bölümünde Jeffrey Dahmer’ın ölümünün ardından dizinin bittiği düşünülürken bu haberin gelmesi ise kafaları karıştırdı. Peki “Antoloji dizi” tam olarak ne anlama geliyor?

Antoloji dizileri, her bölümde ya da her sezonda farklı bir karakterin hikayesinin anlatıldığı ve genellikle (antolojinin türüne göre) bölüm ya da sezonlar arasında bağlantıların olmadığı yapımlardır. Yani dizinin 2. ve 3. sezonlarında Jeffrey Dahmer yerine diğer seri katillerin hayat hikayelerine yakından bakacağız. Tabii ki şu anda bu katillerin kim olacağı ve dizinin ana karakterinin her bölüm mü yoksa her sezon mu değişeceği gibi detaylar açıklanmadı.

Netflix’in İçerik Yöneticisi Bela Bajaria, yaptığı açıklamada dizinin İngilizce dilinde en çok aranan ikinci, diğer tüm dillerde ise en çok aranan üçüncü dizi olduğunu vurgulayarak izleyicilerin bu tarz bir psikopatın karanlık dünyasını ve motivasyonlarını merak ettiklerini dile getirdi. Dizinin 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak : https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/netflix-renews-ryan-murphys-monster-the-watcher-1235256762/
4
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
1
1
0